Pete Davidson og Kim Kardashian:

Feiret sammen

Pete Davidson og Kim Kardashian satte fyr på romanseryktene.

NY FLØRT?: Det florerer i rykter om en angivelig flørt mellom komiker Pete Davidson og Kim Kardashian. Foto: Ruba/ Backgrid UK/ NTB
NY FLØRT?: Det florerer i rykter om en angivelig flørt mellom komiker Pete Davidson og Kim Kardashian. Foto: Ruba/ Backgrid UK/ NTB Vis mer
Publisert

Den siste tida har det florert i romanserykter rundt realitystjerna Kim Kardashian (41) og komiker og komiker Pete Davidson (28).

Duoen ble tidligere denne måneden avbildet hånd i hånd i fornøyelsesparken Knott's Scary Farm i California. Kort tid etter ble de også observert på en hemmelig middag sammen på Davidsons hjemsted, Staten Island i New York.

Det hele startet imidlertid i midten av oktober, da Kardashian var vert for det amerikanske humorshowet «Saturday Night Live». Der dukket hun opp i en rekke sketsjer med komikerne, blant andre Davidson.

De to delte også et kyss på skjermen som Aladdin og prinsesse Yasmine.

NYTT PAR: Ny video hauser romanseryktene mellom Kim Kardashian og Pete Davidson . Video: Tiktok/ whoscanceled og @pete_davidson4 og «Saturday Night Live» Vis mer

Bursdagsfeiring

Nå har duoen satt ytterligere fart på romanseryktene. Natt til torsdag norsk tid delte rapperen Flavor Flav (62), hvis egentlige navn er William Jonathan Drayton Jr., et bilde på Instagram som på kort tid har gått viralt. Det melder People.

På bildet poserer han sammen med sin gode venn Davidson, Kardashian og hennes mor, Kris Jenner (66). Alle, bortsett fra rapperen, var kledd i matchende svarte og brune pysjamaser.

«Jeg feirer min adopterte sønn Pete Davidsons bursdag med legendene Kim Kardashian og Kris Jenner», er blant det han skriver i Instagram-innlegget.

Det er imidlertid ukjent hvor bursdagsfeiringen fant sted, men ifølge TMZ kan det minne om Jenners hus i Palm Springs.

FORTSATT KONTAKT: French Montana har fortsatt kontakt med eksen Kholé Kardashian. Reporter: Emma Cecilia Eriksson Vis mer

Skilles

Komikeren, som tidligere har blitt tilbrakt tid med Kims søster, Kourtney Kardashian (42), og hennes forlovede, Travis Barker (46), har også blitt introdusert til deres mor og er dermed på god vei inn i den berømte Kardashian-klanen.

Både Davidson og Kardashian er, ut fra det som har blitt kjent offentlig, single. Kardashian går som kjent gjennom en skilsmisse fra ektemannen gjennom sju år, rapperen Kanye West (44). De har fire barn sammen - North (8), Saint, (5) Chicago (3) og Psalm (2).

West var også til stede i studio da ekskona kysset Davidson, men de to skal etter alt å dømme samarbeide godt om barna, og ha beholdt vennskapet.

Davidson har blitt koblet til en rekke kjendiskvinner opp gjennom. Han har vært forlovet med artisten Ariana Grande (28) i 2018, og var seinest i et forhold med «Bridgerton»-skuespiller Phoebe Dynevor (26).

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer