Emma Heming:

Feiret ti års bryllupsdag med eksen til ektemannen

Demi Moore og Emma Heming har et noe uvanlig forhold.

EN MODERNE FAMILIE: Emma Heming (til venstre) har et godt forhold til ektemannen Bruce Willis' tidligere kone, Demi Moore (til høyre). Hun var en selvskreven gjest da de feiret ti års bryllupsdag tidligere denne måneden. I midten står Bruce og datteren Tallulah. Foto: NTB Scanpix
EN MODERNE FAMILIE: Emma Heming (til venstre) har et godt forhold til ektemannen Bruce Willis' tidligere kone, Demi Moore (til høyre). Hun var en selvskreven gjest da de feiret ti års bryllupsdag tidligere denne måneden. I midten står Bruce og datteren Tallulah. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det har gått hele ti år siden stjerneskuespilleren Bruce Willis (64) giftet seg med den 24 år yngre modellen Emma Heming (40) fra Malta. Willis er tidligere kjent for sitt tretten år lange ekteskap med Demi Moore (56), som han var gift med fra 1987 til 2000.

Det ser imidlertid ut til at Willis stortrives i ekteskapet med Heming, og da de nylig feiret sin ti års bryllupsdag, markerte de likegodt dagen med å fornye ekteskapsløftene deres.

I den forbindelse avslørte også kona Emma Heming en noe oppsiktsvekkende detalj fra feiringen.

Eksdama til ektemannen hennes, den verdenskjente skuespilleren Demi Moore, var nemlig til stede under feiringen. Hun var en selvskreven gjest, og de to skal ha en svært god relasjon til tross for at Demi tidligere har vært gift med Willis.

GODT FORHOLD: Demi og Emma har en god relasjon til tross for at førstnevnte tidligere var git med Willis. Foto: NTB Scanpix
GODT FORHOLD: Demi og Emma har en god relasjon til tross for at førstnevnte tidligere var git med Willis. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Sammen har Heming og Willis barna Mabel (7) og Evelyn (4), og også de deltok på foreldrenes feiring.

- Det var så gøy å ha våre to unge døtre der, sier Heming i et nytt intervju med US Magazine.

Bryllupsfest med storfamilien

- Det var virkelig gøy for dem å være blomsterpiker, og for dem å være en del av noe som føles så monumentalt. Ti år føles som noe stort og er noe gøy å feire, fortsatte hun.

Modellen planla og arrangerte hele festen på egenhånd, og hun innrømmer at det hele gikk veldig fort for seg.

GIFT: Bruce Willis og kona Emma Heming har vært gift i ti år. Her fra 2013. Foto: NTB Scanpix
GIFT: Bruce Willis og kona Emma Heming har vært gift i ti år. Her fra 2013. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg fikset det veldig raskt. Det var ikke måneder med planlegging, og det var ingen bryllupsplanlegger. Det var bare meg. Vi fikk samlet familien, og vi hadde en flott tid sammen.

Til stede var også ektemannens voksne barn fra ekteskapet med Demi Moore, Rumer (30), Scout (27) og Tallulah (25).

- Når de eldre er på besøk vil ikke de små barna ha noe med meg eller Bruce å gjøre. De eldre søsknene er flotte og de elsker å henge med sine yngre søsken, sier hun videre i intervjuet.

Inviterte ekskona

- Hun ønsket meg velkommen til familien sin som jeg ønsket henne velkommen til vår, sa Heming om Moore i intervjuet, og fortsatte:

- Jeg har så mye respekt for henne, for hvordan Bruce og Demi jobbet gjennom deres skilsmisse for å kunne sette barna sine først. Jeg lærte så mye av det. Det var viktig for henne å være der, og hun var i vårt første bryllup. Jeg elsket å ha henne der enda en gang, jeg ville ikka ha gjort det uten henne, sier hun i intervjuet.

Emma har en rekke ganger skrytt av ektemannen i intervjuer, og i fjor gikk hun ut og kalte han «herlig romantisk».

Video originally published on dagbladet.no/dbtv.no on 24.07.2013 INTERVJU: Reporteren hadde en litt hard dag på jobb da han skulle intervjue Bruce Willis i forbindelse med premieren på filmen Red 2. Se hvorfor! Video: Radiokanalen Magic 105.4. Vis mer

Pleier kjærligheten sammen

- Ektemannen min er herlig romantisk! Han er jo født i fiskenes tegn, så jeg hadde ikke forventet noe annet. Han er av natur bare en søt, omtenksom og snill mann, sa Heming i et intervju med The Glow i april i fjor.

Når Bruce skal slappe av sammen med kona, mangler de ikke ting å gjøre.

DEN GANG DA: Bruce Willis og Demi Moore var gift fra 1987 til 2000. Sammen fikk de døtrene Rumer, Scout og Tallulah Willis. Her er paret avbildet sammen i 1993. Foto: NTB Scanpix
DEN GANG DA: Bruce Willis og Demi Moore var gift fra 1987 til 2000. Sammen fikk de døtrene Rumer, Scout og Tallulah Willis. Her er paret avbildet sammen i 1993. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ekteparet har nemlig svært mange felles interesser de kan hygge seg med sammen.

- Vi er veldig like når det kommer til interesser. Vi elsker å spise god mat, vi elsker Broadway, å høre på live musikk, gå på stand up-shows, krølle oss sammen i senga og se på tv eller legge et puslespill sammen, fortalte Emma.

Tobarnsmoren mener at nøkkelen til et godt forhold er å prioritere hverandre - og å planlegge godt:

- Å sette av tid til stevnemøter er ekstremt viktig. Vi prøver å finne tid til det en gang i uka. Ja, jeg skriver det faktisk opp i kalenderen min, sa hun.

- Å komme oss ut av huset bare vi to, uten ungene, er viktig for forholdet vårt.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer