Kronprinsesse Victoria:

Feiring slaktes: - Ikke morsomt

Prins Oscar var ikke den eneste som tilsynelatende gjespet seg gjennom kronprinsessas feiring.

KJEDELIG: Flere publikummere refser Victoriakonserten, som fant sted forrige uke. Foto: Dana Press / SPA / NTB
KJEDELIG: Flere publikummere refser Victoriakonserten, som fant sted forrige uke. Foto: Dana Press / SPA / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Da svenskenes kronprinsesse Victoria denne uka fylte 44 år, ble hun tradisjonen tro feiret med brask og bram med Victoriadagen på Öland i Sverige.

En stor del av dagen består vanligvis av Victoriakonserten. Til tross for at feiringen så litt annerledes ut i år, i likhet med i fjor, var det en selvfølge at konserten skulle finne sted - pandemi eller ei.

På Borgholms slottsruin var en rekke svenske artister til stede for å feire den nybakte 44-åringen, deriblant Benjamin Ingrosso og Sabina Ddumba. Sendingen ble også sendt på tv.

Både jublianten og resten av kongefamilien - med noen unntak - så ut til å storkose seg. Flere seere reagerer imidlertid nå på den store bursdagsfeiringen.

«Ikke en morsom kveld»

Nytt i år var at prins Oscar (5), kronprinsessens sønn, deltok på konserten for første gang, skriver Svensk Damtidning. Det har aldri skjedd tidligere - han har nemlig pleid å følge konserten hjemmefra.

Mellom sang, klapp og smil satt den lille sjarmøren på første rad ved siden av mamma Victoria og fulgte nøye med. Observante seere kunne imidlertid se godt at han gjespet fra tid til annen, og han så ikke like fornøyd ut gjennom hele kvelden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer