Fembarnsmora glemte navnene på barna

- Å nei, jeg kan ikke huske navnene deres nå.

FEMBARNSMOR: Katie Price er en av programlederne i det britiske talkshowet «Loose women». Nylig snakket hun om cellulitter og hennes fem graviditeter på showet. Foto: SCANPIX
FEMBARNSMOR: Katie Price er en av programlederne i det britiske talkshowet «Loose women». Nylig snakket hun om cellulitter og hennes fem graviditeter på showet. Foto: SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): I løpet av de siste 14 åra, har den tidligere glamourmodellen, Katie Price (38), rukket å bli mor til fem barn.

I det britiske talkshowet «Loose women», der hun er en av programlederne, snakket hun nylig om sitt privatliv. Price var inne på temaer som cellulitter, graviditetene og sine fem barn.

Det skriver den britiske avisa The Mirror.

Komisk

Den travle fembarnsmora har barna Harvey (14), Junior (11), Princess (9), Jett (2) og Bunny (1), og tar dem gjerne med seg på den røde løperen.

De fleste har nok opplevd det å glemme et navn, og det opplevde også fembarnsmora da hun skulle fortelle hvordan graviditetene hennes hadde vært.

- Med Harvey var jeg i god form. Jeg var singel, og jeg dro ut på byen. Mange trodde at jeg drakk, men det gjorde jeg ikke, sier hun og fortsetter:

- Med.. Å nei, jeg kan ikke huske navnene deres nå. Men med de fire andre barna, så spiste jeg mye ost og fisk og alt de sier at man ikke skal spise. Jeg var så flink med Harvey, og se hva som skjedde. Jeg mener ikke det negativt, for jeg elsker ham over alt på jord.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer