FEMBARNSMOR: Katie Price er en av programlederne i det britiske talkshowet «Loose women». Nylig snakket hun om cellulitter og hennes fem graviditeter på showet. Foto: SCANPIX
FEMBARNSMOR: Katie Price er en av programlederne i det britiske talkshowet «Loose women». Nylig snakket hun om cellulitter og hennes fem graviditeter på showet. Foto: SCANPIXVis mer

Fembarnsmora glemte navnene på barna

- Å nei, jeg kan ikke huske navnene deres nå.

(Dagbladet): I løpet av de siste 14 åra, har den tidligere glamourmodellen, Katie Price (38), rukket å bli mor til fem barn.

I det britiske talkshowet «Loose women», der hun er en av programlederne, snakket hun nylig om sitt privatliv. Price var inne på temaer som cellulitter, graviditetene og sine fem barn.

Det skriver den britiske avisa The Mirror.

Komisk

Den travle fembarnsmora har barna Harvey (14), Junior (11), Princess (9), Jett (2) og Bunny (1), og tar dem gjerne med seg på den røde løperen.

De fleste har nok opplevd det å glemme et navn, og det opplevde også fembarnsmora da hun skulle fortelle hvordan graviditetene hennes hadde vært.

STOLT MOR: Katie Price har fem barn. Her er hun avbildet med de tre eldste i 2014. Foto: SCANPIX
STOLT MOR: Katie Price har fem barn. Her er hun avbildet med de tre eldste i 2014. Foto: SCANPIX Vis mer

- Med Harvey var jeg i god form. Jeg var singel, og jeg dro ut på byen. Mange trodde at jeg drakk, men det gjorde jeg ikke, sier hun og fortsetter:

- Med.. Å nei, jeg kan ikke huske navnene deres nå. Men med de fire andre barna, så spiste jeg mye ost og fisk og alt de sier at man ikke skal spise. Jeg var så flink med Harvey, og se hva som skjedde. Jeg mener ikke det negativt, for jeg elsker ham over alt på jord.

Heldigvis ble glippen tatt med et smil, og både Price og medprogramlederne lo det hele bort før de fortsatt programmet.

Vil ha flere barn

Prices førstefødte sønn, Harvey, ble født i 2002. Price har tidligere snakket mye om hvordan det har vært å ta hånd om eldstesønnen, som har spesielle behov.

Price forteller også at hun til tross for sine 38 år og fem barn, ikke har en eneste cellulitt eller strekkmerke.

Det er imidlertid liten tvil om at Price tar morsrollen på alvor. I flere intervjuer har price fortalt at hun elsker å være mor, og at hun gjerne vil ha flere barn.

Ifølge Huffington Post, fortalte Price i serien «Being Mum» at hun kommer til å fortsette å få barn så lenge hun kan.

- Jeg vil ha flere barn, helt til legen min sier at jeg ikke kan få flere. Jeg elsker ansvaret jeg har for dem, måten de ser på meg på, og måten jeg ser på dem på. Jeg bare elsker dem, sa hun.

GIFT: Price har vært gift med Kieran Hayler siden 2013. Foto: SCANPIX
GIFT: Price har vært gift med Kieran Hayler siden 2013. Foto: SCANPIX Vis mer

I desember florerte ryktene om at Price nok en gang var gravid. Den tidligere glamourmodellen gikk imidlertid hardt ut og avkreftet ryktene.

Kort tid før datteren, Bunny, ble født i august 2014, annonserte Price at hun og den ti år yngre ektemannen, Kieran Hayler, skulle skilles. Grunnen var at Hayler hadde hatt et forhold til Prices forlover, Jane Pountey. Sammen har de barna Jett og Bunny.

Ekteskapet med Hayler er Prices tredje, og paret er imidlertid fortsatt gift.