Diana Jenkins:

Ferdig etter én sesong

«Real Housewives»-stjerna vil ikke returnere i neste sesong.

FERDIG: Diana Jenkins skal ikke lenger medvirke i «Real Housewives of Beverly Hills». Foto: Matt Baron/Shutterstock/REX/NTB
FERDIG: Diana Jenkins skal ikke lenger medvirke i «Real Housewives of Beverly Hills». Foto: Matt Baron/Shutterstock/REX/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Forrige uke ble det kjent at tidligere såpestjerna Lisa Rinna (59) ikke kommer til å returnere i den neste sesongen av realityserien «Real Housewives of Beverly Hills».

Nå melder People at Diana Jenkins (50) også slutter, etter bare én sesong av programmet.

- Som mange av dere vet, venter Asher (ektemannen, journ.anm.) og jeg vårt andre barn seinere i år. Dere vet også at på grunn av mange faktorer anses denne graviditeten som høyrisiko, og legen har anbefalt meg å være sengeliggende. Derfor er jeg ikke i stand til å vie meg fullt ut til å filme neste sesong av Real Housewives of Beverly Hills, sier Jenkins i en uttalelse.

ANKLAGES: «The Real Housewives of Beverly Hills»-profilen Denise Richards anklages for å ha ligget med venninnen, Brandi Glanville. Video: Hayu hos TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

Hun fortsetter:

- Jeg vil gjerne takke Bravo og Evolution for at de lot meg fokusere på graviditeten min, og for deres støtte og forståelse. Jeg lover å fortsette å dele min fertilitetsreise med dere.

50-åringen var ikke typen til å gå stille i dørene, og hun rørte mildt sagt om i gryta. Gjennom fjorårets sesong var hun blant fruene som sto for mye av dramaet.

Det var spesielt gjennom programmets gjenforeningsepisode at det ble dårlig stemning mellom henne og Garcelle Beauvais (56), etter at hun ble anklaget for å ansatt folk til å mobbe sønnen Jax (14) på Instagram. Det skrev blant andre Page Six.

SVINGER SEG: Skuespiller og reality-profil, Lisa Rinna, har begynt å danse på Instagram, og det er det ikke alle som setter pris på. Video: Lisa Rinna/ Rød Løper Vis mer

Under gjenforeningen ble det nemlig vist et skjermbilde fra en melding hvor Jenkins påsto at Beauvais ønsket å framstille henne som en rasist og ødelegge livet hennes.

- Tro meg når jeg sier at hvis noe skjer med barna mine, vil du bli holdt juridisk ansvarlig. Ingen kontrakt i Bravo vil stoppe meg, sa hun.

Jenkins hevdet at hun sendte meldinga etter at hun og familien begynte å motta drapstrusler. Dette som følge av at sønnen til Beauvais delte en hatefull kommentar fra en av de falske brukerne, hvor hennes navn ble nevnt.

På den tida ba han imidlertid følgerne om å «la Diana være i fred.»

- Han er en 14 år gammel gutt. Han får denne grufulle meldinga, han tenker jo ikke «la meg fjerne Dianas navn så hun ikke blir involvert». Han la det ut der, fordi han var redd, sa Beauvais.

50-åringen skal deretter ha bedt Jax om å slette innlegget, fjerne navnet hennes, for så å poste de hatefulle kommentarene på nytt. Det gjorde Beauvais rasende.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer