Sara Emilie Tandberg:

Feriekaos: Får kritikk

Nok en reise er avlyst for Sara Emilie Tandberg. Denne gangen er det en helt spesiell Spaniatur som gikk i vasken.

FLYSTREIK: Influenser Sara Emilie Tandberg er flere ganger blitt rammet av flystreiken. Foto: Privat
FLYSTREIK: Influenser Sara Emilie Tandberg er flere ganger blitt rammet av flystreiken. Foto: Privat Vis mer
Publisert
✈️

SAS-STREIKEN:

 

Fakta og rettigheter

Les mer  

De siste ukene har en rekke nordmenn blitt rammet av den pågående flystreiken. Først gikk flyteknikerne ut i streik, og seinere også SAS-pilotene.

En av dem som har fått ferien ødelagt som følge av streiken er influenser Sara Emilie Tandberg (29).

Først ble det som skulle være en tre timers lang flytur Venezia til et 24 timers langt reisemareritt.

Nå er enda en reise ødelagt for influenseren - denne gangen det hun selv omtaler som en «kjærestetur» til Spania. Flyet er nok en gang kansellert og det ser dårlig ut å få gjennomført reisen.

SLUTT: Influenser Sara Emilie Tandberg og samboeren Robin flyttet fra hverandre etter nesten ti år som kjærester. Video: Steffen Pettersen/ TV 2 Vis mer

- Jeg har sett på andre muligheter for å reise, men alt er jo utsolgt. Det er veldig kjedelig, og jeg taper jo sykt mye penger, sier Tandberg til Romerikes Blad, som først omtalte saken.

Videre forteller influenseren at hun har sett på muligheter for tog til Spania, men at det ikke går ettersom togturen tar for mye tid av den planlagte ferien fra onsdag til søndag.

Til RB forteller Tandberg at hun nå ser på andre muligheter for ferie her i Norge.

- Dette er en viktig streik, og jeg har stor forståelse for at pilotene går ut i streik. SAS må finne en løsning, legger hun til.

TVILER: Christian Aune vari tvil om han og familien kom seg til Gran Canaria på sommerferie på grunn av flystreiken. Reporter: Øystein Andersen. Video: Ivan Larsson Vis mer

- Kjedelig

- Nei, det blir ikke noen tur, sier en skuffet Tandberg til Dagbladet.

Hun forteller at de fant en alternativ rute, men at den ikke var aktuell da de bare hadde fem dagern.

- Det er selvfølgelig kjedelig, men denne gangen sto vi i alle fall ikke på Gardermoen klar til å reise - men fikk heller beskjeden noen dager i forveien.

Influenseren forteller at det ferske kjæresteparet nå satser på å ta opp utenlandsferieplanene ved et seinere tidspunkt, men at det er vanskelig å få logistikken til å gå opp. I mellomtida blir det heller norsk sommer.

- Nå blir det heller Sørlandet og jobbing i butikken, forteller hun videre.

Tandberg har nemlig åpnet en fysisk butikk der hvor hun selger badetøy fra sitt eget merke.

OVERRASKER: Sara Emilie Tandberg er ny i «Bloggerne» så vi har tatt en prat med henne om blant annet hvilket innlegg som har skapt mest reaksjoner. Vis mer

Får kritikk

På Instagram har Tandberg oppdatert sine 350 000 følgere om ferietrøbbelet. Der legger hun heller ikke skjul på at det er kjipt å miste både ferie og penger.

Det har imidlertid ikke alle følgerne hennes forståelse for, og ifølge influenseren har ikke kritikken latt vente på seg.

KRITIKK: På Instagram snakker Tandberg ut om ferietrøbbelet. Foto: Skjermdump / Instagram / Sara Emilie Tandberg
KRITIKK: På Instagram snakker Tandberg ut om ferietrøbbelet. Foto: Skjermdump / Instagram / Sara Emilie Tandberg Vis mer

- Nå får jeg kritikk fordi jeg er skuffet. Uansett hvor mye man har reist i år, uansett hvor mye penger du tjener er det så klart kjedelig når du har gledet deg til å dra på en tur til Spania. Første kjæresteturen. Det er skuffende, men jeg vet jeg står i en heldig situasjon som allerede har fått reist mye. Det går ikke ut over noen barn, men fortsatt skuffa. Det er jeg, innrømmer hun i en story på Instagram.

Videre legger hun til at det er en annen som også skulle på denne turen, og som i motsetning til henne ikke har reist noe i år.

Tandberg har hittil ikke røpet hvem den nye kjæresten er.

- Hvis man ikke blir skuffa for at man ikke får reist og taper 40 000 kroner, tenker jeg at man ikke har beina planta på jorda lenger, sier hun avslutningsvis til følgerne sine på Instagram.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer