Helene Olafsen og Jørgen Nilsen:

Ferieturen endte ikke helt som planlagt

- Det måtte en liten operasjon til.

UHELDIG PÅ FERIE: Kjæresteparet Helene Olafsen og Jørgen Nilsen ferierte nylig i Sri Lanka for å pleie kjærligheten, men dessverre gikk det ikke helt etter planen. Foto: Espen Solli/ Se og Hør, Instagram.
UHELDIG PÅ FERIE: Kjæresteparet Helene Olafsen og Jørgen Nilsen ferierte nylig i Sri Lanka for å pleie kjærligheten, men dessverre gikk det ikke helt etter planen. Foto: Espen Solli/ Se og Hør, Instagram. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

«Senkveld»-programleder Helene Olafsen (28) og Jørgen Nilsen (28) imponerte det norske folk på parketten i TV 2-programmet «Skal Vi Danse» i 2017.

Duoen stakk av med seieren og utviklet et nært vennskap som skulle vise seg å bli til ekte kjærlighet. Olafsen og Nilsen bekreftet nemlig til Se og Hør i september at de hadde tatt steget videre fra vennskap til kjærester.

- Jeg kan bekrefte at det som står i saken stemmer, men har ikke lyst til å kommentere noe utover det, sa Olafsen til Se og Hør den gang.

Måtte operere

Nylig var de to turtelduene på en ferie i Sri Lanka for å pleie kjærligheten. Dessverre gikk ikke turen helt smertefritt, og Nilsen endte opp på sykehus etter å ha vært svært uheldig og tråkket på en kråkebolle.

Kjæresten Helene Olafsen delte den uheldige hendelsen med følgerne sine på Instagram Story, og fortsatte å oppdatere om tilstanden til ulykkesfuglen.

Til Dagbladet bekrefter Nilsen at kråkebolle-ulykken fant sted, og at det skjedde under en surfeøkt.

- Jeg var så uheldig å sparke stortåa borti en kråkebolle på vei inn fra surf. Det måtte en liten operasjon til for å få ut de lengste nålene som målte 2,5 centimeter, forteller han og legger til:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer