Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Helene Olafsen og Jørgen Nilsen:

Ferieturen endte ikke helt som planlagt

- Det måtte en liten operasjon til.

UHELDIG PÅ FERIE: Kjæresteparet Helene Olafsen og Jørgen Nilsen ferierte nylig i Sri Lanka for å pleie kjærligheten, men dessverre gikk det ikke helt etter planen. Foto: Espen Solli/ Se og Hør, Instagram.
UHELDIG PÅ FERIE: Kjæresteparet Helene Olafsen og Jørgen Nilsen ferierte nylig i Sri Lanka for å pleie kjærligheten, men dessverre gikk det ikke helt etter planen. Foto: Espen Solli/ Se og Hør, Instagram. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

«Senkveld»-programleder Helene Olafsen (28) og Jørgen Nilsen (28) imponerte det norske folk på parketten i TV 2-programmet «Skal Vi Danse» i 2017.

Duoen stakk av med seieren og utviklet et nært vennskap som skulle vise seg å bli til ekte kjærlighet. Olafsen og Nilsen bekreftet nemlig til Se og Hør i september at de hadde tatt steget videre fra vennskap til kjærester.

- Jeg kan bekrefte at det som står i saken stemmer, men har ikke lyst til å kommentere noe utover det, sa Olafsen til Se og Hør den gang.

Måtte operere

Nylig var de to turtelduene på en ferie i Sri Lanka for å pleie kjærligheten. Dessverre gikk ikke turen helt smertefritt, og Nilsen endte opp på sykehus etter å ha vært svært uheldig og tråkket på en kråkebolle.

Se dette innlegget på Instagram

Sri Lanka 🏄🏽‍♂️🇱🇰

Et innlegg delt av Jørgen Nilsen (@jrgnnilsen)

Kjæresten Helene Olafsen delte den uheldige hendelsen med følgerne sine på Instagram Story, og fortsatte å oppdatere om tilstanden til ulykkesfuglen.

Til Dagbladet bekrefter Nilsen at kråkebolle-ulykken fant sted, og at det skjedde under en surfeøkt.

ULYKKESFUGL: Jørgen Nilsen måtte operere etter at han tråkket på en kråkebolle i Sri Lanka. Foto: Skjermdump fra Instagram/helenolafsen
ULYKKESFUGL: Jørgen Nilsen måtte operere etter at han tråkket på en kråkebolle i Sri Lanka. Foto: Skjermdump fra Instagram/helenolafsen Vis mer
KRÅKEBOLLE: Noen av de lengste nålene målte 2,5 centimeter. Foto: Skjermdump fra Instagram/heleneolafsen
KRÅKEBOLLE: Noen av de lengste nålene målte 2,5 centimeter. Foto: Skjermdump fra Instagram/heleneolafsen Vis mer

- Jeg var så uheldig å sparke stortåa borti en kråkebolle på vei inn fra surf. Det måtte en liten operasjon til for å få ut de lengste nålene som målte 2,5 centimeter, forteller han og legger til:

- Jeg har i dag vært på legevakta hvor de fant flere rester og fikk ut en del, men er fortsatt noen knekte biter som ligger ca. 1 centimeter inni tåa. Så nå er det bare å holde foten høyt og lese til studiene.

HURRA: Helene Olafsen og dansepartner Jørgen Nilsen forteller om gleden etter å ha vunnet «Skal vi danse»-finalen på TV 2. Video: Sølve Hindhamar Vis mer

Befriende å være kjærester

Da Dagbladet møtte den forelskede duoen i oktober på premieren av Queen-filmen «Bohemian Rhapsody» kunne paret avsløre at det er deilig å ikke måtte skjule forholdet for offentligheten.

At kjæresteparet endelig kan vise sin kjærlighet for hverandre, har også syntes i sosiale medier. Stadig deler duoen både videosnutter og bilder av hverandre til fansens store begeistring.

Men selv om duoen ikke lenger holder romansen skjult, betyr ikke det at livet som kjærester er blitt noe enklere av den grunn.

Se dette innlegget på Instagram

Takk for nå, Bergen 👋😊☀️

Et innlegg delt av Helene Olafsen (@heleneolafsen)

Denne høsten har vært svært travel for dem begge. Olafsen, som er aktuell som ny programleder i det populære talkshowet «Senkveld», og Nilsen som på sin side har vært svært travel i «Skal vi danse».

- Det begynner å bli en slags rutine i hvert fall, så det går veldig fint, fortalte Olafsen.

Selv om duoen har kjent hverandre en god stund, og tilbringer mye tid sammen, har de foreløpig ikke tatt steget videre i forholdet ved å flytte sammen.

- Ikke helt enda, nei. Ikke på ordentlig, sa Olafsen til Dagbladet.

Se dette innlegget på Instagram

Good jul alle sammen❤️

Et innlegg delt av Helene Olafsen (@heleneolafsen)

For i tillegg til at Nilsen de siste åra har dukket opp på TV-skjermen under «Skal vi danse», holder han også på med studier til å bli helikopterpilot.

- Jeg pendler mye fram og tilbake, sa Nilsen.

Brudd for begge

Det var etter lengre tid med spekulasjoner at det ble kjent at Olafsen og Nilsen var blitt et par. At de to fant tonen i «Skal vi danse», kom nok ikke som et sjokk. De to uttrykket nemlig flere ganger i løpet av sesongen at de var blitt ekstremt gode venner.

To måneder etter seieren kunne Nilsen bekrefte overfor Se og Hør at han var blitt singel.

FRAVÆRENDE: Helene Olafsen dukket ikke opp på «Skal vi danse»-finalen. Vis mer

- Jeg kan bekrefte at det slutt mellom meg og kjæresten, ja, skrev han i en tekstmelding til Se og Hør.

Olafsen på sin side bekreftet til TV 2 i mai i fjor at det var slutt mellom henne og kjæresten gjennom seks år, Johan Salveson.

- Vi skilles som gode venner som ønsker hverandre alt godt, og utover dette har jeg ingen flere kommentarer, sa Olafsen til kanalen den gang.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!