«Kompani Lauritzen»:

Festet før innspillingen: - Jævlig kjipt

- Jeg tror vi tømte sju eller åtte flasker.

SEN KVELD: Det ble en sein og fuktig kveld på flere av deltakerene rett før innspillingen av «Kompani Lauritzen». Foto: Matti Bernitz / TV 2
SEN KVELD: Det ble en sein og fuktig kveld på flere av deltakerene rett før innspillingen av «Kompani Lauritzen». Foto: Matti Bernitz / TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den tredje sesongen av TV 2-suksessen «Kompani Lauritzen» er for tida godt i gang med å rulle over tv-skjermene. Og det er ingen tvil om at deltakerne virkelig har fått satt sine egne grenser på prøve gjennom flere krevende oppgaver.

Forrige uke ble det også kjent at flere av deltakerne ble syke under innspillingen, da artist Tone Damli (33) innrømmet at det var hun som dro med seg sykdom inn på kaserna, nærmere bestemt et forkjølelsesvirus.

Dette ble imidlertid aldri vist på TV.

Det samme gjelder en middag deltakerne hadde dagen før innspillingen skulle sette i gang. For enkelte ble det derimot en fuktigere kveld enn for andre.

- Koste oss skikkelig

Da Dagbladet møtte deltakerne tidligere denne måneden, kunne blant annet komiker Espen Lervaag (44) avsløre at flere bestemte seg for å kose seg litt ekstra med noe i glasset, før de skulle begi seg ut på «Kompani»-eventyret - inkludert han selv.

- Dere hadde en fest dagen før innspillingen, hvordan var det?

- Eh, ja, den ja. Det er det koseligste jeg har vært med på. Det var da vi satt oppe på Dombås og spiste middag. Du møter jo masse nye folk, men jeg vil ikke kalle det en fest, men at man satt og drakk vin litt lenger enn man burde gjort, innrømmer Lervaag.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer