INGEN PAUSER: Rihanna er for tida ute på verdensturné, og bruker gjerne fridagene sine ute på byen. De siste dagene har hun kost seg sammen med rapperen Drake. Det har ikke gått utenlandsk presse hus forbi... Foto: Chris Pizzello/Invision/AP, NTB scanpix
INGEN PAUSER: Rihanna er for tida ute på verdensturné, og bruker gjerne fridagene sine ute på byen. De siste dagene har hun kost seg sammen med rapperen Drake. Det har ikke gått utenlandsk presse hus forbi... Foto: Chris Pizzello/Invision/AP, NTB scanpixVis mer

Festet med Drake flere kvelder på rad - slik lader hun opp til Oslo

Rihanna lar ikke turnélivet sette en stopper for festinga. 

(Dagbladet): I kveld skal Rihanna (28) og hennes «Anti World Tour» få bryne seg på det norske publikum, når hun inntar Telenor Arena.

De siste dagene har hun tilbragt i London, en by som aldri sover. Rapperen Drake har også tilbragt de siste dagene i den engelske hovedstaden.

Det var derfor ikke helt utenkelig at de to verdensstjernene skulle dulte borti hverandre, da begge er kjent for å like en god fest.

Ryktene svirrer

Og det gjorde de. Hele to ganger var artistene ute på byen i London, henholdsvis på torsdag og i går.

På onsdag hang de også sammen. Da dukket Drake opp på Rihannas konsert i Manchester, der han framførte blant annet «One Dance» og hitlåta «Work».

I går var det imidlertid den populære klubben Tate som var musikernes destinasjon. Rihanna tok like gjerne med seg et glass hvitvin ut fra hotellrommet sitt og inn i bilen som hadde klubben som destinasjon.

Ifølge Daily Mail, som har fulgt duoen tett de siste dagene, ankom Drake klubben knappe ti minutter etter den 28 år gamle sangeren.

Flere britiske og amerikanske medier melder nå at duoen er mer en bare profesjonelle partnere, og at de nå har funnet kjærligheten.

Vage svar

Romansen er imidlertid ikke bekreftet. Det har faktisk gått rykter om et potensielt forhold mellom de to siden 2009. Rihanna har selv avkreftet det flere ganger. Drake har på sin side vært mer vag.

Da han besøkte talkshowdronninga Ellen DeGeneres i 2013, ble han grillet om kjendiskvinnene han skal ha vært involvert med.

- Jeg skal vise deg noen bilder og da skal du svare om du har datet henne eller om du har kysset henne, sa hun.

- Først ut. Rihanna?, spurte DeGeneres.

- Ja, flott jente. Vi hadde våre øyeblikk. Jeg vil alltid støtte og ha kjærlighet for henne, sa han da.