Festet med Drake flere kvelder på rad - slik lader hun opp til Oslo

Rihanna lar ikke turnélivet sette en stopper for festinga. 

INGEN PAUSER: Rihanna er for tida ute på verdensturné, og bruker gjerne fridagene sine ute på byen. De siste dagene har hun kost seg sammen med rapperen Drake. Det har ikke gått utenlandsk presse hus forbi... Foto: Chris Pizzello/Invision/AP, NTB scanpix
INGEN PAUSER: Rihanna er for tida ute på verdensturné, og bruker gjerne fridagene sine ute på byen. De siste dagene har hun kost seg sammen med rapperen Drake. Det har ikke gått utenlandsk presse hus forbi... Foto: Chris Pizzello/Invision/AP, NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I kveld skal Rihanna (28) og hennes «Anti World Tour» få bryne seg på det norske publikum, når hun inntar Telenor Arena.

De siste dagene har hun tilbragt i London, en by som aldri sover. Rapperen Drake har også tilbragt de siste dagene i den engelske hovedstaden.

Det var derfor ikke helt utenkelig at de to verdensstjernene skulle dulte borti hverandre, da begge er kjent for å like en god fest.

Ryktene svirrer

Og det gjorde de. Hele to ganger var artistene ute på byen i London, henholdsvis på torsdag og i går.

På onsdag hang de også sammen. Da dukket Drake opp på Rihannas konsert i Manchester, der han framførte blant annet «One Dance» og hitlåta «Work».

I går var det imidlertid den populære klubben Tate som var musikernes destinasjon. Rihanna tok like gjerne med seg et glass hvitvin ut fra hotellrommet sitt og inn i bilen som hadde klubben som destinasjon.

Ifølge Daily Mail, som har fulgt duoen tett de siste dagene, ankom Drake klubben knappe ti minutter etter den 28 år gamle sangeren.

Flere britiske og amerikanske medier melder nå at duoen er mer en bare profesjonelle partnere, og at de nå har funnet kjærligheten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer