Amber Rose:

Fettsugd seks uker etter fødsel: - Uforsvarlig

- Jeg er i ferd med å fikse hele kroppen etter babyen.

FETTSUGING: Bare seks uker etter fødselen var Amber Rose klar for å «suge ut alt babyfettet», som hun selv sa. Foto: NTB Scanpix
FETTSUGING: Bare seks uker etter fødselen var Amber Rose klar for å «suge ut alt babyfettet», som hun selv sa. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

For seks uker siden ble den amerikanske modellen Amber Rose (36) mor for andre gang, da sønnen Slash Electric Alexander Edwards kom til verden. Hun har også sønnen Sebastian Taylor Thomaz (6) fra før.

Etter et svangerskap og en fødsel er det helt naturlig at kroppen har forandret seg, men det ser ikke Rose ut til å like noe særlig.

Torsdag delte nemlig 36-åringen et innlegg på Instagram der hun ligger i ei sykeseng og forteller at hun skal gjennomføre fettsuging om kort tid.

- Jeg er i ferd med å fikse hele kroppen etter babyen. Legen skal ta ut litt fra kjeven min, som er arvelig - det går i familien min, så han kommer til å fikse det, forteller hun.

- Så skal han suge alt babyfettet ut av magen min, legger Rose til.

Plastikkirurg kritisk

Flere plastikkirurger reagerer kraftig på 36-åringens beslutning om å fettsuge magen så kort tid etter fødselen. Plastikkirurg Børge Davik ved Aleris Frogner i Oslo, understreker at kvinners kropp under graviditeten lagrer mer energi - nettopp for at kvinnen skal kunne gjennomføre svangerskapet og amme barnet etter fødselen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.