Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Jamie Dornan:

«Fifty Shades»-stjerna:- Jeg har begynt å bli for gammel for dette

Jamie Dornan er helt ferdig med Christian Grey og nakenscener.

FERDIG MED GREY: Jamie Dornan syns han er blitt for gammel til å spille Christian Grey igjen, skulle sjanse by seg igjen. Foto: NTB Scanpix.
FERDIG MED GREY: Jamie Dornan syns han er blitt for gammel til å spille Christian Grey igjen, skulle sjanse by seg igjen. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det er snart klart for den tredje, og siste filmen, i «Fifty Shades»-trilogien, og skuespilleren Jamie Dornan (35) uttrykker i et nytt intervju at han er helt klar for å ta farvel med sin berømte rollefigur Christian Grey.

FERDIG MED ROLLEN: Jamie Dornan har for alvor blitt kjent etter sin rolle som Christian Grey. Foto: NTB Scanpix.
FERDIG MED ROLLEN: Jamie Dornan har for alvor blitt kjent etter sin rolle som Christian Grey. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Men selv om det er den siste planlagte filmen om kjærlighetshistorien mellom Anastasia Steel og Christian Grey, så er det ikke sikkert at fansen har fått nok av romanfigurene til forfatter E.L. James.

Men da Dornan, på det britiske tv-programmet Lorraine, fikk spørsmål om han ville trådd inn i Greys nypressede dresser igjen, var han ikke overbevist. Det melder britiske Evening Standard.

- Bokserien er jo kun i tre deler. Hvis ikke Erika skriver flere … Men jeg vet at jeg har begynt å bli for gammel for dette.

Liker Grey bedre

Likevel innrømmer Dornan at han har begynt å like sin rollefigur bedre nå enn det han gjorde i begynnelsen av innspillingen. I den tredje, og siste filmen «Fifty Shades Freed» har Grey blitt en bedre versjon av seg selv, ifølge skuespilleren.

Dornan, som har vært gift med Amelia Warner (35) siden 2013, innrømmer også i et intervju med ITV at folk fortsatt kaller ham MR Grey når de treffer ham på gata eller på en pub.

FORFØRER: Ellen DeGeneres forsøker å forføre «Fifty Shades Darker»-stjerna Jamie Dornan ved hjelp av kontorrekvisita. Video gjengitt med tillatelse fra TV 3. Vis mer

- Det er litt uklare grenser for hva som er virkelighet og hva som er fantasi, så jeg tror jeg kommer til å få høre det en stund til, sier han i intervjuet.

Han avslørte også til Ellen DeGeneres at kona hans enda ikke har sett noen av «Fifty Shades»-filmene. Han fortalte at han og kona planlegger å se filmene sammen når det er rundt 70 år.

Paret har to barn sammen Dulcie (4) og Elva (1).

Svært erotisk

SNIKTITT: Her er de første bildene fra den tredje filmen i rekken, som kommer på kino i 2018. Vis mer

Filmatiseringen av boktrilogien «Fifty Shades of Grey», har fått mye oppmerksomhet for de mange erotiske scenene.

Dornan har uttalt til Se og Hørs reporter i forbindelse med «Fifty Shades Darker» at han aldri kan bli vant til at jenter skriker når han kaster skjorta, slik de gjorde under visningen av den første og andre «Fifty Shades»-filmen i Los Angeles.

- Hvis du blir vant til oppmerksomheten så har en del av deg dødd, tror jeg. Forhåpentligvis blir jeg aldri en person som syns det er en normal reaksjon at noen hyler når jeg tar av meg klærne.

Nær venn med motspiller

Dornan syns også at det ble lettere å spille inn film nummer to og tre fordi han og hans motspiller Dakota Johnson (28) ble nære venner. De to siste filmene ble spilt inn samtidig, selv om de ble vist på kino med ett års mellomrom.

HAR IKKE SETT FILMENE: Dornan har innrømmet at hans kone Amelia Warner ikke har sett noen av filmene. Foto: AP Photo/Markus Schreiber
HAR IKKE SETT FILMENE: Dornan har innrømmet at hans kone Amelia Warner ikke har sett noen av filmene. Foto: AP Photo/Markus Schreiber Vis mer

- Vi utviklet et strekt bånd og en dyp respekt for hverandre, noe som hjalp oss gjennom disse scenene. Vi befant oss jo ofte i ganske vågale stillinger, men vi hadde det mye gøy også, ellers ville jeg jo aldri ha gjort en slik jobb, sa Dornan til Se og Hørs reporter.

Vil ikke vise penis

Ifølge Star Magazine skal Dornan har blitt tilbudt hele 1,5 millioner dollar, omtrent 12 millioner kroner, bare for å vise seg helt naken i «Fifty Shades». Han skal også ha blitt lovet full kreativ kontroll over innspillingen av scenen.

Likevel takket 35-åringen nei. Dermed ble det kun Johnson som hadde rumpa bar i den andre filmen i serien. Jamie Dornan innrømmet i den forbindelse, i et intervju med Vanity Fair, at kvinner møter langt større press i Hollywood når det kommer til nakenscener.

- Jeg synes det er urettferdig. Jeg forstår også hvorfor kvinner har et problem med det. Det er en større interesse for at kvinner kler av seg og blir sett på som et sexobjekt. Det er helt unødvendig, og jeg støtter ikke opp om det, fortalte Dornan.

I forbindelse med den første filmen i trilogien avslørte Dornan til GQ at han ikke selv var fan av S & M-sex.

- Men jeg har et åpent sinn, og jeg dømmer ingen. Seksuell nytelse kan oppnås på en million forskjellige måter, og det er opptil hver enkelt å bestemme hva som passer best.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!