Fikk 57 millioner kroner som følge av skilsmissen - nå har hun gitt bort Depps penger

Amber Heard valgte å donere pengene. 

<strong>DONERTE ALT:</strong> Amber Heard har den siste tida vært i en bitter sak mot eksmannen Johnny Depp. Paret inngikk et forlik, som resulterte i at hun fikk over sju millioner dollar. Nå har hun donert bort alt. Foto: NTB scanpix
DONERTE ALT: Amber Heard har den siste tida vært i en bitter sak mot eksmannen Johnny Depp. Paret inngikk et forlik, som resulterte i at hun fikk over sju millioner dollar. Nå har hun donert bort alt. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den mye omtalte skilsmissen og voldssaken mellom Amber Heard (30) og Johnny Depp (52) ble avslutta denne uka.

Partene inngikk en forlik, og Heard ble sittende igjen med sju millioner dollar som resultat. I norsk valuta er det over 57 millioner kroner.

Heard har tidlig vært klar på at hun ikke var motivert av penger, og at deler av summen skulle gå til veldedige formål. Det kom fram i en uttalelse hun og Depp ga i forbindelse med forliket.

Donerte alt

Nå er alle pengene brukt. I en uttalelse til USA Today forklarer Heard at alle pengene nå har gått til det hun lovet - veldedighet.

- Som beskrevet da forliket kom, var ikke penger noe viktig for meg og det har det heller aldri vært. Når det kommer til muligheten til å donere til veldedighet, gjør det derimot det. Jeg kan forhåpentligvis hjelpe dem som ikke kan forsvare seg selv, forklarer Heard i uttalelsen.

30-åringen har valgt seg ut to organisasjoner som skal få pengene.

Den første er ACLU (American Civil Liberties Union), en organisasjon som jobber for å motvirke vold mot kvinner, og barnesykehuset i Los Angeles. Førstnevnte organisasjon har i en uttalelse sagt at de ble «enormt takknemlige» da donasjonen kom.

Heard påpeker at hun gjerne vil gi like store pengesummer framover.

- Jeg vet at disse organisasjonene vil bruke midlene godt og jeg ser fram til å støtte dem i framtida. Forhåpentligvis vil denne erfaringen resultere i positive forandringer i livene til dem som trenger det mest, forklarer skuespilleren.

Bitter strid

Det var i oktober 2009 at skuespillerne møttes for første gang. Det var under innspillingen av «The Rum Diary», der de spilte hverandres flammer. Det skulle imidlertid ta en del år før det blusset opp en ekte romanse mellom de to.

I starten av 2013 ble de observert sammen en rekke ganger, og i januar året etter kom nyheten om at Heard og Depp hadde forlovet seg.

Den 3. februar i 2015 ga paret hverandre sitt ja under en privat seremoni i Los Angeles. Siden har de vært et av Hollywoods mest omtalte par. Det skulle snart gå nedover. Ekteskapet bare vare i 15 måneder. Den 23. mai i år søkte Heard om skilsmisse fra «Pirates of the Caribbean»-stjerna.

Bare dager seinere søkte Heard om besøksforbud, fordi hun hevdet han hadde mishandlet henne. Stjerna viste da et bilde som hevdet å vise henne etter angrepet.

Heard har også forsøkt å bevise de angivelige voldsepisodene på andre måter, deriblant med en mobilvideo og et grotesk bilde av en avkappet finger.

Skuespillerne har en rekke ganger den siste tida møttes i retten i anledning både skilsmissen og søksmålet. Da de de derimot skulle møtes den 6. august, gikk ikke Heard inn.

Heard trakk tirsdag trakk søknaden om besøksforbud, og at resultatet til slutt ble at Depp må betale Amber sju millioner dollar, som tilsvarer nesten 60 millioner norske kroner, i erstatning.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer