Fikk 57 millioner kroner som følge av skilsmissen - nå har hun gitt bort Depps penger

Amber Heard valgte å donere pengene. 

DONERTE ALT: Amber Heard har den siste tida vært i en bitter sak mot eksmannen Johnny Depp. Paret inngikk et forlik, som resulterte i at hun fikk over sju millioner dollar. Nå har hun donert bort alt. Foto: NTB scanpix
DONERTE ALT: Amber Heard har den siste tida vært i en bitter sak mot eksmannen Johnny Depp. Paret inngikk et forlik, som resulterte i at hun fikk over sju millioner dollar. Nå har hun donert bort alt. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den mye omtalte skilsmissen og voldssaken mellom Amber Heard (30) og Johnny Depp (52) ble avslutta denne uka.

Partene inngikk en forlik, og Heard ble sittende igjen med sju millioner dollar som resultat. I norsk valuta er det over 57 millioner kroner.

Heard har tidlig vært klar på at hun ikke var motivert av penger, og at deler av summen skulle gå til veldedige formål. Det kom fram i en uttalelse hun og Depp ga i forbindelse med forliket.

Donerte alt

Nå er alle pengene brukt. I en uttalelse til USA Today forklarer Heard at alle pengene nå har gått til det hun lovet - veldedighet.

- Som beskrevet da forliket kom, var ikke penger noe viktig for meg og det har det heller aldri vært. Når det kommer til muligheten til å donere til veldedighet, gjør det derimot det. Jeg kan forhåpentligvis hjelpe dem som ikke kan forsvare seg selv, forklarer Heard i uttalelsen.

30-åringen har valgt seg ut to organisasjoner som skal få pengene.

Den første er ACLU (American Civil Liberties Union), en organisasjon som jobber for å motvirke vold mot kvinner, og barnesykehuset i Los Angeles. Førstnevnte organisasjon har i en uttalelse sagt at de ble «enormt takknemlige» da donasjonen kom.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer