Fikk advarsel av BBC om å ikke banne - bannet 33 ganger

Adele sparte ikke på kruttet, ei heller på ordbruken, under helgas Glastonbury-festival.

RAPPKJEFTET: Adele er kjent for å være svært jordnær. Under helgens opptreden under Glastonbury-festivalen bannet hun hele 33 ganger fra scenen. Foto: NTB SCANPIX
RAPPKJEFTET: Adele er kjent for å være svært jordnær. Under helgens opptreden under Glastonbury-festivalen bannet hun hele 33 ganger fra scenen. Foto: NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Etter Adeles opptreden under Glastonbury-festivalen på lørdag, har ikke reaksjonene latt vente på seg i sosiale medier.

Rapet på fan

Flere medier, deriblant Huffington Post, har skrevet at den britiske gullstrupen rapet en jente i ansiktet da hun tok henne opp på scenen for å ta en selfie.

Den alltid jordnære Adele er også kjent for å være nokså rappkjeftet, og i forkant av den 90 minutter lange sceneopptredenen ble hun advart av BBC for sin ordbruk. Det skriver den britiske avisa Daily Mail.

BBC direktesendte nemlig lørdagens konsert.

- Vet dere hvor rock'n roll jeg er? Ikke så veldig, men BBC måtte gi meg en advarsel på grunn av den store kjeften min før jeg gikk på scenen. Jeg vedder på at Muse ikke fikk det, sa hun til publikum fra scenen, ifølge den britiske avisa.

I løpet av hennes 90 minutter på scenen kunne publikum gjentatte ganger høre gullstrupen rope gloser som «You are fucking amazing».

Totalt endte Adele opp med å banne hele 33 ganger i løpet av sin tildelte Glastonbury-tid.

Men banning på scenen er neppe noe nytt.Tidligere denne uka ble rapperen 50-cent arrestert etter at han bannet på scenen i det karibiske øylandet Saint Kitts og Nevis. Adele slapp heldigvis litt billigere unna etter sin opptreden.

Rappkjeftet

Adele er kjent for å være rappkjeftet, og er ikke redd for å si hva hun mener. Tidligere denne måneden stilte stjerneprodusent, Tony Visconty, spørsmål ved stemmen hennes, og om den var ekte. Under en konsert noen dager senere svarte Adele:

- Noen drittsekker prøvde å si at stemmen min ikke var ekte ... Mann, sug meg, ropte hun fra scenen.

I slutten av mai ga hun en skjennepreken fra scenen til en fan som stod og filmet.

På sosiale medier er det imidlertid delte meninger om den rappkjefta briten og lørdagens opptreden.

«Flott opptreden, men må hun banne så mye?», skriver en Twitter-bruker.

Det var imidlertid mange som så humoren i all banningen og rapingen, og heller fokuserte på sangprestasjonene hennes. Flere Twitter-brukere mener sangstjerna skulle hatt en såkalt bannekrukke.

«Jeg tror at hvis noen ga Adele en bannekrukke, så ville den oppsparte summen få en slutt på sulten i verden», skriver en Twitter-bruker.

Til tross for mye banning og stygg ordbruk fra scenen, samlet Adeles opptreden lørdag 3,7 millioner seere da konserten ble sendt på BBC Two lørdag kveld.

I løpet av de siste fem åra har Adele tatt en hel musikkverden med storm, og lovordene har siden haglet over gullstrupen fra London.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer