Fikk advarsel av BBC om å ikke banne - bannet 33 ganger

Adele sparte ikke på kruttet, ei heller på ordbruken, under helgas Glastonbury-festival.

RAPPKJEFTET: Adele er kjent for å være svært jordnær. Under helgens opptreden under Glastonbury-festivalen bannet hun hele 33 ganger fra scenen. Foto: NTB SCANPIX
RAPPKJEFTET: Adele er kjent for å være svært jordnær. Under helgens opptreden under Glastonbury-festivalen bannet hun hele 33 ganger fra scenen. Foto: NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Etter Adeles opptreden under Glastonbury-festivalen på lørdag, har ikke reaksjonene latt vente på seg i sosiale medier.

Rapet på fan

Flere medier, deriblant Huffington Post, har skrevet at den britiske gullstrupen rapet en jente i ansiktet da hun tok henne opp på scenen for å ta en selfie.

Den alltid jordnære Adele er også kjent for å være nokså rappkjeftet, og i forkant av den 90 minutter lange sceneopptredenen ble hun advart av BBC for sin ordbruk. Det skriver den britiske avisa Daily Mail.

BBC direktesendte nemlig lørdagens konsert.

- Vet dere hvor rock'n roll jeg er? Ikke så veldig, men BBC måtte gi meg en advarsel på grunn av den store kjeften min før jeg gikk på scenen. Jeg vedder på at Muse ikke fikk det, sa hun til publikum fra scenen, ifølge den britiske avisa.

I løpet av hennes 90 minutter på scenen kunne publikum gjentatte ganger høre gullstrupen rope gloser som «You are fucking amazing».

Totalt endte Adele opp med å banne hele 33 ganger i løpet av sin tildelte Glastonbury-tid.

Men banning på scenen er neppe noe nytt.Tidligere denne uka ble rapperen 50-cent arrestert etter at han bannet på scenen i det karibiske øylandet Saint Kitts og Nevis. Adele slapp heldigvis litt billigere unna etter sin opptreden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer