Fikk analkuler og brukte kondomer i posten - fra Jared Leto

- Han gikk 100 prosent inn i rollen.

SNODIGE PAKKER I POSTEN: Cara Delevingne, Karen Fukuhara, Jay Hernandez, Will Smith, Margot Robbie og Joel Kinnaman er blant skuespillerne som fikk brukte kondomer og analkuler i posten av Jared Leto (til høyre). Foto: Broadimage / NTB Scanpix
SNODIGE PAKKER I POSTEN: Cara Delevingne, Karen Fukuhara, Jay Hernandez, Will Smith, Margot Robbie og Joel Kinnaman er blant skuespillerne som fikk brukte kondomer og analkuler i posten av Jared Leto (til høyre). Foto: Broadimage / NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Alt for å leve seg inn rollen? I alle fall om du heter Jared Leto (44).

Under innspillinga av den kommende superheltfilmen «Suicide Squad», der Leto har rollen som den ikoniske skurken The Joker, tok han nemlig innlevelsen til et ganske annet nivå.

Til underholdningsnettstedet E! forteller 44-åringen at han sendte analkuler og brukte kondomer til samtlige medskuespillere - alt for å gjøre karakteren sin så virkelig som mulig.

Død gris og levende rotte - Jeg gjorde en masse ting for å «bryte ned» virkeligheten, og skapte et element av overraskelse og spontanitet. The Joker er virkelig ikke en person som respekterer andres grenser eller privatliv, sier han.

Ifølge nettstedet skal Leto ha sendt en rekke Joker-inspirerte «gaver» til kollegene allerede før innspillinga. Skuespiller Margot Robbie (25), som skal spille superkvinnen Harley Quinn, fikk blant annet en levende rotte.

Will Smith (47), som også medvirker i filmen, fikk derimot en eske med ammunisjon dumpende i postkassa. I tillegg skal alle skuespillerne ha fått en død gris på døra.

- Han gikk 100 prosent inn i rollen, og mente virkelig alvor, sier Will Smith til E! om Letos påfunn.

- Hårreisende bra jobb Jared Leto har allerede høstet mye ros for sin tolkning av den iskalde og kyniske Joker-figuren, som er hentet fra DC Comics' tegneserieunivers.

Å se Leto i jokerens drakt er en opplevelse som «får hårene til å reise seg i nakken», skal vi tro «Suicide Squad»-regissør David Ayer, som nylig berømmet 44-åringen for å gjøre en «hårreisende bra jobb» som den legendariske superskurken.

- Crewet stopper med å arbeide og bare ser på ham, uttalte han til Billboard.

Hvorvidt publikum vil få samme reaksjon som Letos kolleger gjenstår ennå å se, men med navn som Cara Delevingne, Will Smith, Margot Robbie og Joel Kinnaman på rollelista kan det tyde på at publikum har en spennende filmopplevelse i vente.

Leto tar over stafettpinnen etter avdøde Heath Ledger, som ble belønnet med Oscar for sin tolkning av The Joker i Batman-filmen «The Dark Knight» fra 2008. Riktignok etter sin død.

I «Suicide Squad», som er basert på DC Comics' tegneserieunivers, må de største serieskurkene ufrivillig gå sammen for å redde verden. Filmen har premiere i august.