«Octomom» Nadya Suleman:

Fikk åttlinger - slik går det nå

Skapte mediefurore og kritikk for tolv år siden.

BLE VERDENSKJENT: Nadya Suleman, som kaller seg Natalie nå, ble verdenskjent i 2009 da hun fikk friske åttlinger. Her er hun derimot avbildet med åtte dukker i forbindelse med en opptreden i MTV-programmet «Silent Library» i 2010. Foto: Dave Allocca/ AP/ StarPix/ NTB
BLE VERDENSKJENT: Nadya Suleman, som kaller seg Natalie nå, ble verdenskjent i 2009 da hun fikk friske åttlinger. Her er hun derimot avbildet med åtte dukker i forbindelse med en opptreden i MTV-programmet «Silent Library» i 2010. Foto: Dave Allocca/ AP/ StarPix/ NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I 2009 fulgte en hel verden med på amerikanske Nadya Suleman (45) med sjokk og vantro. Hun ble nemlig den andre amerikaneren i historien til å føde et fullt sett med friske åttlinger, som vil si at hun altså fikk hele åtte barn på en gang. At kvinnen hadde seks barn fra før, dempet ikke oppmerksomheten.

Totalt har hun altså 14 barn. Suleman, som raskt ble verdenskjent under navnet «Octomom», ble derimot ingen folkehelt. Hun var singel, arbeidsløs og hadde fått alle barna sine ved hjelp av prøverørsbefruktning.

Siden den gang har hun vært i sentrum for flere skandaler, omhandlende porno, skattesnusk og barneoppdragelse.

Hun har likevel klart å stå i alt, og har fortsatt eneansvar for de 14 barna sine. Nå begynner de alle å bli eldre, og åttlingene har blitt hele tolv år gamle.

Det feiret Suleman, som nå foretrekker å bruke fornavnet Natalie framfor Nadya, nylig med et bilde på Instagram.

Blitt store

Åtte bursdagsbarn smilte bredt mot kameraet iført dyreinspirerte «onepiecer», som blant annet skal forestille elefant, ku og enhjørning.

Åttlingene består av seks gutter og to jenter, og kom av åpenbare årsaker til verden med keisersnitt for tolv år siden 26. januar.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer