Ellidy Vlug og Alex Pullin:

Fikk barn etter kjærestens dødsulykke

Ellidy Vlug og Alex Pullin drømte om å få barn sammen. Ett år etter sistnevntes bortgang har drømmen blitt til virkelighet.

BLE MAMMA: Ellidy Vlug har fått en datter - ett år etter kjærestens død. Foto: Skjermdump fra Instagram
BLE MAMMA: Ellidy Vlug har fått en datter - ett år etter kjærestens død. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert

I fjor sommer opplevde Ellidy Vlug marerittet da kjæresten og snowboardcrosskjører Alex Pullin på tragisk vis gikk bort.

Ett år seinere kunne hun i sommer dele en gladnyhet i sorgen, nemlig at hun ventet barn med sin avdøde kjæreste. I sosiale medier avslørte Vlug at svangerskapet var et resultat av prøverørsbefruktning.

Og nå er ventetida over.

Oppkalt etter pappa

På Instagram kunne Vlug forrige uke avsløre at de har fått ei lita jente sammen, som kom til verden 25. oktober.

Den lille jenta har fått navnet Minnie Alex Pullin, og er med andre ord oppkalt etter sin avdøde far. Etter fødselen har Vlug stolt delt en rekke bilder av dattera med sine 133 000 følgere.

Lille Minnie får aldri møte sin berømte far, som gikk bort i fjor bare 32 år gammel.

Slik fikk de barn

Den gang var han ute og spydfisket uten dykkerutstyr. Kort tid seinere ble han funnet livløs i vannet av surfere i nærheten. De skal ha forsøkt å gjenopplive OL-håpet i 45 minutter, men livet sto ikke til å redde.

I etterkant av hans bortgang har Vlug fortalt hvordan det ble mulig for henne å få barn med kjæresten.

- Alle visste at vi hadde forsøkt å bli gravide i lang tid før ulykken. Det skulle være det neste store steget i vårt liv, fortalte Vlug i podkasten «Darling, Shine!».

OVERRASKER: I denne ukens episode av «Kongen befaler» er det en av deltakerne som har tatt oppgaven skikkelig på alvor, og overrasker alle med babynyhet. Reporter: Thea Hope. Video: Steffen Pettersen/ Rød Løper Vis mer

Hun forklarte videre at de etter Pullins død kunne hente ut hans sæd inntil 36 timer etter dødsfallet, i henhold til lovene i Queensland.

- Jeg var ikke mentalt til stede da, men heldigvis kunne familien min hjelpe meg og vi fikk en lege til å hente ut sæden hans før tidsfristen var ute, sa hun videre.

Da Pullin døde hadde paret vært sammen i over åtte år.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer