Gabrielle Union:

Fikk barn med annen kvinne

Ektemannen ble pappa med en annen kvinne. Nå letter hun på sløret om den tunge tida.

TUNG TID: Gabrielle Union åpner seg for første gang om da hun fikk vite at hennes nåværende ektemann, Dwayne Wade, hadde fått barn med en annen kvinne. Foto: MediaPunch / REX / NTB
TUNG TID: Gabrielle Union åpner seg for første gang om da hun fikk vite at hennes nåværende ektemann, Dwayne Wade, hadde fått barn med en annen kvinne. Foto: MediaPunch / REX / NTB Vis mer
Publisert

Skuespiller Gabrielle Union (48), kjent fra filmer og serier som «Bring It On» og «L.A.'s Finest», har siden 2008 vært i et forhold med tidligere NBA-spiller Dwayne Jade (39).

Seks år seinere, i 2014, ble de mann og kone.

Sammen har de dattera Kaavia James Union-Wade, som kom til verden i 2018 ved hjelp av surrogati.

Fra tidligere forhold har Wade barna Zaire (19), Zaya (14) og Xavier (7). Sistnevnte ble han pappa til i 2013, altså bare ett år før han giftet seg med Union.

Sønnen ble nemlig til mens paret hadde pause i forholdet, noe skuespilleren nå åpner seg om for første gang.

VISER FREM: Isabel Raad er klar for en ny sesong av «Isabel». I den nye sesong blir vi også bedre kjent med kjæresten Jack. Video: TV 2 Vis mer

- Har ikke hatt ord

Det gjør hun i en tekst hun har skrevet i forbindelse med Time Magazines kåring over de 100 mest innflytelsesrike menneskene i verden.

Der skriver hun blant annet om smerten hun måtte gå gjennom da den nåværende ektemannen fikk barn med en annen kvinne. Det var noe hun synes var spesielt tungt, da hun selv forsøkte å få barn med Wade.

«Det burde ikke være nødvendig å si at vi ikke var på et godt sted da barnet ble unnfanget. Men vi fikk det mye bedre da han endelig fortalte meg om graviditeten. Å si at jeg var «knust» er bare å velge et lett tilgjengelig ord av praktiske grunner», skriver hun, og fortsetter:

«Det er folk - fremmede jeg aldri kommer til å møte - som har reagert på at jeg ikke har snakket om dramaet tidligere. Jeg har ikke hatt noen ord, og etter ufattelige mengder terapi er jeg ikke sikker på at jeg har dem nå heller».

KARDASHIANS: Slik så det ut bak kulissene da utroskapsdramaet mellom Tristan Thompson, Khloé Kardashian og Jordyn Woods ble kjent. Vis mer

- Knuste sjela mi

Skuespilleren åpnet seg nylig om at hun hadde fått diagnosen adenomyose. Det er en godartet sykdom hvor kjertler fra livmorslimhinna sitter i veggen til livmora, ifølge Helse-Norge.

Hun har dermed hatt problemer med fertiliteten, og har blant annet hatt «åtte eller ni spontanaborter», skriver hun.

«Å oppleve at Dwayne kunne få et barn så lett - når jeg ikke kunne - knuste ikke bare sjela mi i stykker, men knuste den som fint støv som spredte seg i vinden».

I 2018 kom som nevnt dattera Kaavia til verden via surrogati, til stor glede for paret.

SKANDALE: Tiger Woods var gift med svenske Elin Nordegren, men ble skilt etter avsløringer om utroskap. Her er elskerinnens versjon. Se «Tiger» på HBO nå. Video: HBO. Vis mer

Måtte manne seg opp

Den tidligere basketballspilleren har tidligere åpnet seg om den vanskelige samtalen han måtte ha med kona, da han hadde blitt pappa til et barn med en annen kvinne.

Det gjorde han i ESPN-dokumentaren «D. Wade: Life Unexpected», gjengitt av People, som kom i fjor.

- Det vanskeligste jeg noen gang har gjort var å manne meg opp til å fortelle Gabrielle Union at jeg hadde fått barn med en annen kvinne. Jeg klarte ikke sove. Jeg spiste ikke, sa han den gang.

- Når du holder noe inne som du vet kommer til å komme ut, og du har denne informasjonen som du vet kommer til å ødelegge noens liv, som du bryr deg om og som du elsker. Hvis det ikke skader deg, er du ikke et menneske, fortsatte han.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer