Gabrielle Union:

Fikk barn med annen kvinne

Ektemannen ble pappa med en annen kvinne. Nå letter hun på sløret om den tunge tida.

TUNG TID: Gabrielle Union åpner seg for første gang om da hun fikk vite at hennes nåværende ektemann, Dwayne Wade, hadde fått barn med en annen kvinne. Foto: MediaPunch / REX / NTB
TUNG TID: Gabrielle Union åpner seg for første gang om da hun fikk vite at hennes nåværende ektemann, Dwayne Wade, hadde fått barn med en annen kvinne. Foto: MediaPunch / REX / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Skuespiller Gabrielle Union (48), kjent fra filmer og serier som «Bring It On» og «L.A.'s Finest», har siden 2008 vært i et forhold med tidligere NBA-spiller Dwayne Jade (39).

Seks år seinere, i 2014, ble de mann og kone.

Sammen har de dattera Kaavia James Union-Wade, som kom til verden i 2018 ved hjelp av surrogati.

Fra tidligere forhold har Wade barna Zaire (19), Zaya (14) og Xavier (7). Sistnevnte ble han pappa til i 2013, altså bare ett år før han giftet seg med Union.

Sønnen ble nemlig til mens paret hadde pause i forholdet, noe skuespilleren nå åpner seg om for første gang.

- Har ikke hatt ord

Det gjør hun i en tekst hun har skrevet i forbindelse med Time Magazines kåring over de 100 mest innflytelsesrike menneskene i verden.

Der skriver hun blant annet om smerten hun måtte gå gjennom da den nåværende ektemannen fikk barn med en annen kvinne. Det var noe hun synes var spesielt tungt, da hun selv forsøkte å få barn med Wade.

«Det burde ikke være nødvendig å si at vi ikke var på et godt sted da barnet ble unnfanget. Men vi fikk det mye bedre da han endelig fortalte meg om graviditeten. Å si at jeg var «knust» er bare å velge et lett tilgjengelig ord av praktiske grunner», skriver hun, og fortsetter:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer