Forbløffet legene:

Fikk barn som 56-åring

- Jeg trodde ikke det skulle være mulig.

BABYLYKKE: Skuespiller Cláudia Raia er på nytt blitt småbarnsmamma - i en alder av 56. Foto: Skjermdump fra Instagram
BABYLYKKE: Skuespiller Cláudia Raia er på nytt blitt småbarnsmamma - i en alder av 56. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den brasilianske skuespilleren Cláudia Raia trodde knapt sine egne øyne da hun fikk en positiv graviditetstest i en alder av 55.

Nå har hun og ektemannen ønsket det nye familiemedlemmet velkommen.

56-åringen har fra før to barn fra et tidligere forhold og hadde egentlig sett seg ferdig med flere barn og svangerskap.

Hennes tredje ektemann, Jarbas Homem de Mello (53), skulle derimot få henne på andre tanker. Han hadde nemlig ingen barn fra før og ekteparet ønsket seg sårt et barn sammen.

Det er flere medier som omtaler Raias historie, deriblant Expressen.

Flere spekulerer i om det er søt musikk mellom Helene Spilling og Martin Ødegaard. Video: Celina Morken / Rød Løper Vis mer

Ble ansett som umulig

Ifølge legene hadde Raia allerede kommet i overgangsalderen da ekteparet var i gang med å prøve på en familieforøkelse.

De skal ha opplyst henne om at et svangerskap ville være tilnærmet umulig å få til uten hjelp. Ekteparet gikk derfor gjennom flere IVF-forsøk (prøverørsbefruktning) uten å lykkes.

Overraskelsen var derfor stor da paret fant ut at de hadde blitt gravide på egen hånd.

- Trodde jeg hadde sett feil

- Da jeg så den positive testen, nei, da visste jeg ikke hvor jeg skulle gjøre av meg. Den første tanken var at jeg hadde sett feil, og at øynene mine spilte meg et puss. Jeg var jo tross alt 55 år gammel, og vi hadde jo fått beskjed om at vi muligens var nødt til å legge babydrømmen på hyllen, forteller hun i et intervju med den britiske avisa The Sun.

Det var i februar paret kunne ønske sønnen Luca velkommen.

«Vi er oversvømmet av lykke og kjærlighet. Takk for alle gratulasjoner - vi nyter tilværelsen», skrev Raia på Instagram.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer