DMX:

Fikk besøk: Kritisk tilstand

Mor og eksforloveden skal ha fått lov til å besøke den verdenskjente rapperen, som ennå ikke viser tegn til bevissthet, ifølge New York Times.

PÅ SYKEHUS: Tilstanden til Earl Simmons, bedre kjent som DMX, er fortsatt kritisk etter at han pådro seg et hjerteinfarkt fredag kveld. Til høyre rapperens advokat Murray Richman. Foto: Brendan McDermid / Reuters
PÅ SYKEHUS: Tilstanden til Earl Simmons, bedre kjent som DMX, er fortsatt kritisk etter at han pådro seg et hjerteinfarkt fredag kveld. Til høyre rapperens advokat Murray Richman. Foto: Brendan McDermid / Reuters Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Lørdag kom nyheten om at den legendariske rapperen DMX (50), eller Earl Simmons, som er hans virkelige navn, var innlagt på sykehus. Årsaken er et hjerteinfarkt fredag kveld, som angivelig er trigget av en overdose.

Ber om ro

50-åringen skal ha blitt fraktet til White Plains-sykehuset i New York. Det kommer fram i en uttalelse fra rapperens familie, skriver People.

- Vi ber om at dere har Earl/DMX og oss i tankene deres, at dere ber for ham og at dere samtidig respekterer at vi gjerne vil ha ro i denne vanskelige tiden, skriver de i uttalelsen, ifølge nettstedet.

DMX sin manager, Nakia Walker, fortalte søndag til New York Times at rapperen per nå er i en vegetativ tilstand.

Norsk Helseinformatikk (NHI) definerer vegetativ tilstand som «en tilstand hos en pasient med alvorlig hjerneskade, der pasienten har våknet opp fra koma, men ikke viser tegn til bevissthet om seg selv eller omgivelsene».

- Vi kan ikke gjøre annet enn å be for ham, sa han til avisa, samtidig som han opplyste om at noen av hans familiemedlemmer har fått tillatelse til å besøke ham på sykehuset.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer