Ute av «Farmen»:

Fikk dødsbudskap etter exiten

Simon Tronstad Jacobsen røk ut av onsdagens «Farmen». Like etter fikk han en beskjed som gjorde situasjonen enda mer trist.

FJERDEPLASS: Fire ble til tre i den aller siste konkurransen før finaledagen på «Farmen». Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den store «Farmen»-finalen nærmer seg med stormskritt. Tirsdag var det Heidi Persdatter Greiner (55) og Kåre Gunnar Skaret Bjøringsøy som måtte forlate konkurransen. Onsdag måtte enda én, Simon Tronstad Jacobsen (23), pakke sekken sin og dra.

Det etter en tredelt gårdskonkurranse som innebar matlaging, hinderløype med hest, samt tørrmuring. I den siste delen ble til slutt Heidi Lereng (24) for sterk.

Dermed er det nevnte Lereng, Tonje Frigstad (21) og Daniel Engeli Godø (30) som skal gjøre opp i søndagens episode. Én av disse vinner altså «Farmen 2021».

- Flaut

Hjemsendte Simon Tronstad Jacobsen var en slagen mann etter å ha endt på fjerdeplass i programmet.

- Det er litt flaut. Men jeg taper mot en som er bedre enn meg, så da får jeg bare leve med det. Selv om det er jævlig irriterende å ryke rett før finalen, medgir han overfor Dagbladet.

Han forklarer:

- Det er mest flaut fordi folk så på meg som favoritt. Ut fra det man ser på TV skjønner jeg det, men selv anså jeg aldri meg selv som favoritt i noe som helst. Før jeg gikk inn kunne jeg ingenting av det vi drev med på «Farmen», men jeg lærte ganske fort og fikk dreisen på mye. Denne gangen underpresterte jeg veldig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.