Amber Heard:

Fikk drapstrusler etter bruddet: - Jeg ble en offentlig figur som representerte vold i hjemmet

Amber Heard skriver åpent om vanskelighetene.

TØFT: Amber Heard skilte seg fra Johnny Depp i 2016, og har siden kommet med en rekke alvorlige påstander om hvordan forholdet var. Nå forteller hun at tida etter skilsmissen var svært vanskelig for henne. Foto: NTB Scanpix
TØFT: Amber Heard skilte seg fra Johnny Depp i 2016, og har siden kommet med en rekke alvorlige påstander om hvordan forholdet var. Nå forteller hun at tida etter skilsmissen var svært vanskelig for henne. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I mai 2016 slo bruddet mellom skuespillerparet Johnny Depp (55) og Amber Heard (32) ned som ei bombe i internasjonale medier, bare 15 måneder etter de giftet seg i Karibia.

Få dager seinere tok bruddet en dramatisk vending, da Heard anklaget Depp for vold, og fikk innvilget besøksforbud mot ektemannen.

32-åringen hevdet Depp hadde store problemer med kokain og alkohol, og at han flere ganger skal ha misbrukt henne både fysisk og psykisk.

Depp, som for øvrig er aktuell i «Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald» i disse dager, har hele tida hevdet sin uskyld.

Det skal ha kostet Heard mye å stå fram med anklagene. Hun er for tida aktuell med filmen «Aquaman», og mange holder derfor et ekstra godt øye med henne i disse dager. Det er derfor kanskje ikke så rart at kronikken hun nylig skrev for Washington Post skaper store overskrifter.

I den går hun detaljert til verks når hun beskriver tida etter skilsmissen, og hvor urettferdig det hele føltes.

Truet på livet

- Jeg skriver dette som kvinnen som måtte endre telefonnummeret sitt ukentlig fordi jeg fikk drapstrusler. Jeg forlot sjelden leiligheten min over flere måneder, og om jeg først gjorde det, ble jeg forfulgt av kameradroner og fotografer - på motorsykler og i biler, skriver hun, og fortsetter:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer