Khloé Kardashian:

Fikk eksmannen og tv-seerne til å tro at hun prøvde å bli gravid. Sannheten var en helt annen

Khloé Kardashian bløffet alle. 

VILLE IKKE HA BARN LIKEVEL: I flere år latet realitystjerna Khloé Kardashan (32) som hun prøvde å bli gravid. I virkeligheten hadde hun ingen planer om å bli mor. Foto: NTB Scanpix
VILLE IKKE HA BARN LIKEVEL: I flere år latet realitystjerna Khloé Kardashan (32) som hun prøvde å bli gravid. I virkeligheten hadde hun ingen planer om å bli mor. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): I en årrekke ga tv-profil Khloé Kardashian (32) uttrykk for at hun ville ha barn.

Ønsket om familieutvidelse har tidligere blitt tydeliggjort på tv, i familiens velomtalte realityprogram, men også i diverse intervjuer - der den yngste Kardashian-søsteren erkjente at hun prøvde å bli gravid - uten hell.

Etter at 32-åringen søkte om skilsmisse fra ektemannen, den tidligere basketballspilleren Lamar Odom (37), i 2013 - har det riktignok vært langt mindre barneprat.

Lot som

I virkeligheten var Khloés mammaplaner, foruten helt i begynnelsen av ekteskapet, en eneste stor løgn. I helgas episode av «Keeping up with the Kardashians» erkjenner Khloé at hun lurte alle, inkludert eksmannen, trill rundt.

- Jeg var gift, men det var ikke et spesielt sunt ekteskap. Derfor fortsatte jeg å late som at jeg prøvde å bli gravid, innrømmer 32-åringen i et videoklipp, gjengitt av E!.

I programmet besøker tv-stjerna en fertilitetsklinikk med storesøster Kim Kardashian (36) for å undersøke muligheten for surrogati. Sistnevnte familiemedlem har den siste tida gitt uttrykk for at hun ønsker seg et tredje barn med ektemannen Kanye West (40), men det viser seg å være lettere sagt enn gjort.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer