John Arne Riise:

Fikk en halv million for «71 grader nord»-deltakelsen

Trakk seg fra programmet i kveldens episode.

TRAKK SEG: Tidligere fotballproff John Arne Riise trakk seg fra utslagkonkurransen i kveldens «71 grader nord»-episode. Foto: TVNorge
TRAKK SEG: Tidligere fotballproff John Arne Riise trakk seg fra utslagkonkurransen i kveldens «71 grader nord»-episode. Foto: TVNorge Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Etter å ha utfordret sin egen ekstreme klaustrofobi i Nonshauggrotta, et grottesystem mellom Glomfjord og Sundsfjord i Nordland, trakk John Arne Riise (37) seg søndag kveld fra «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis».

Etter å ha havnet i konkurranse mot Jan Thomas (51) og Lars Erik Blokkhus (40), der målet var å stå på klatresteiner lengst mulig, valgte han å hoppe ned for å la kameratene hans fortsette videre i konkurransen.

De resterende deltakerne fulgte sjokkerte med, og det ble en følsom affære for den tidligere fotballspillerens to konkurrenter. Kjendisstylisten måpte, mens Plumbo-vokalisten begynte å gråte.

Angrer

Det var heller ingen enkel avgjørelse for Riise. Hjemme i Ålesund var kona Louise Angelica (27), og han kjente etter hvert at savnet ble stort. I tillegg savnet han de tre barna sine.

- Det å trekke seg er en skikkelig nedtur. Men jeg gjorde dette for laget sin del. Selvsagt savnet jeg barna og Louise, men først og fremst ofret jeg meg for laget, sier han til Dagbladet.

Han ble dermed andre deltaker som i år har forlatt konkurransen. Forrige søndag var det programleder Abiel Tesfai som måtte ut, etter å ha havnet sist i en konkurranse.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer