Astrid Smeplass:

Fikk en knekk etter at hun gjestet «Skavlan»

Sangfuglen åpner opp om at hun har endret seg og blitt mer selvkritisk det siste året.

HAGLET INN MED KOMMENTARER: Etter at sangstjerna gjestet talkshowet «Skavlan» i mars i fjor, fikk hun kjenne på hvordan det var å få sårende kommentarer. Foto: NRK
HAGLET INN MED KOMMENTARER: Etter at sangstjerna gjestet talkshowet «Skavlan» i mars i fjor, fikk hun kjenne på hvordan det var å få sårende kommentarer. Foto: NRK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den trønderske sangstjerna Astrid Smeplass (21), bedre kjent som Astrid S, har alltid holdt kortene tett til brystet når det kommer til privatlivet sitt.

Sangeren, som kom på femteplass i TV 2-programmet «Idol» i 2013, har gjort stor suksess som låtskriver og artist, med sanger som blant annet «Breathe »og «Such A Boy». Tidligere i år stakk 21-åringen av med den gjeve prisen «Årets Spellemann» under Spellemannsprisen.

Selv om hun er i offentlighetens søkelys, er det likevel ikke mange som vet mye om privatlivet hennes.

Nylig gjestet hun podkasten «Ida med hjertet i hånda», med Ida Fladen (32) som programleder, og der åpnet Astrid S endelig opp om privatlivet sitt.

Selvkritisk

Til Ida Fladen forteller sangstjerna at hun alltid er blitt ansett som en selvsikker jente, men at selvtilliten det siste året har fått seg en knekk, og at hun er blitt mer selvkritisk.

21-åringen forklarer at hun sliter med usikkerhet og ofte er redd for å si noe dumt eller for å ta ordet i ulike situasjoner.

Dette står i sterk kontrast til hvordan hun var tidligere. Da kunne hun storme inn i rommet i ulike møter, og tok alltid ting på strak arm, forteller hun i podkasten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer