Margrethe Røed:

- Fikk en liten smell

Fire flåttbitt rikere, og med en haug av blåmerker, var barne-tv-profilen plutselig hjemme hos sine kjære. Så gikk hun på en smell.

FIKK KLEM: Margrethe Røed fikk en stor klem av Ulrikke Brandstorp etter å ha tapt lørdagens dimmekamp. Foto: Matti Bernitz /TV 2
FIKK KLEM: Margrethe Røed fikk en stor klem av Ulrikke Brandstorp etter å ha tapt lørdagens dimmekamp. Foto: Matti Bernitz /TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Nok en intens uke i «Kompani Lauritzen» er over, og lørdag ble det klart at det er barne-tv-profil Margrethe Røed (44) som måtte forlate «Kompaniet» etter å ha tapt dimmekampen mot artist Ulrikke Brandstorp (25).

Lørdagens dimmekamp var, som det ofte er, en oppgave som innebar logikk og hjernetrim. De to «kjempene» skulle konkurrere i å plassere diverse klosser på en matte med 16 ruter, fire i alle retninger. Den som fikk fire rette klosser på linje, vant kampen.

Vant gjorde altså Brandstorp, etter at Røed tabbet seg ut i siste trekk.

- Trøtt og sliten

- Det som er rart er at jeg gikk til topps i eksempelvis «Tårnhoppet», som jeg var fryktelig redd for, mens jeg ikke leverer i dette, som jeg egentlig er god på. Detaljer og å huske ting. Det var i denne episoden jeg bare burde håvet inn poeng, sier den hjemsendte «Kompani»-deltakeren til Dagbladet.

Ifølge Røed misforsto hun oppgaven dagen før, da de gikk rundt med våpen i skogen og seinere skulle telle skilt med tankser, helikoptre og soldater.

- Jeg var litt nede, trøtt og sliten og hadde nesten ikke sovet. Jeg ble irritert over meg selv for at jeg ikke gjorde det bedre på det jeg egentlig er bra på.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer