Khloe Kardashian og Tristan Thompson:

Fikk en sønn etter utroskandalen

Stjerneparet har nå fått en sønn via surrogat.

FIKK EN SØNN: Khloe Kardashian og Tristan Thompson har fått sitt andre barn sammen. Foto: AP/NTB
FIKK EN SØNN: Khloe Kardashian og Tristan Thompson har fått sitt andre barn sammen. Foto: AP/NTB Vis mer
Publisert

Kardashian-familien vokser stadig, og nå har Khloe Kardashian (38) og ekskjæresten Tristan Thompson (31) fått sitt andre barn sammen.

En representant for 38-åringen forteller People at eksparet, som gikk hvert til sitt i januar, har fått en sønn via surrogat. Den lille gutten har foreløpig ikke fått et navn.

PREMIERE: Den nye serien til Kardashian-familien, «The Kardashians», har premiere på Hulu 14. april. Video: Hulu Vis mer

Flere medier har omtalt saken, deriblant Us Weekly og E! News.

- Veldig takknemlig

Det var i juli det ble kjent at Kardashian og Thompson skulle få sitt andre barn. Fra før har de datteren True (4) sammen.

- Vi kan bekrefte at et søsken ble unnfanget i november, har en representant tidligere fortalt People.

- Khloe er veldig takknemlig for den utrolige surrogatmora og den vakre velsignelsen, sa representanten den gang.

Hollywood-stjernene begynte å date i 2016, og to år seinere fikk de som nevnt sitt første barn.

Samtidig som paret fortsatte å date av og på, ble Thompson far til en gutt med Maralee Nichols i fjor. Ifølge E! News skal Kardashian og Thomspons sønn ha blitt unnfanget før realitystjerna visste om Nichols graviditet.

PRIVATFLY: Kim Kardashian viser frem det nye privatflyet sitt til en svimlende sum på «The Kardashian». Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards Vis mer

Ifølge Us Weekly har Thompson tidligere skapt overskrifter med utroskandaler, inkludert med en nær venn av Kardashian-familien, Jordyn Woods.

NBA-spilleren har også sønnen Prince (5) med ekskjæresten Jordan Craig.

Fikk nedslående beskjed

Kardashian har tidligere åpnet opp om utfordringer med å få barn. Under en episode av «Keeping up with the Kardashians» i mars i fjor, kunne TV-stjerna dele at hun hadde fått beskjed om at det ville være et risikosvangerskap dersom hun ville bære fram sitt andre barn selv.

UUUPS: Åtte år gamle North West, datter av det tidligere kjendisparet Kim Kardashian og Kanye West, sender live på sin tiktok-konto uten lov. VIDEO: @KimandNorth/TikTok Vis mer

- Jeg skal ikke gå inn på detaljer på kamera, men de (legene. Journ, anm.), sa at det ville være rundt 80 prosent sjanse for en spontanabort. Jeg mistet nesten True til en spontanabort i starten. Men jeg visste ikke at det var en varende ting.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer