Emma Watson:

Fikk feminister på nakken etter toppløsbilde: - Vet ikke hva puppene mine har med det å gjøre

«Harry Potter»-stjerne, feminist og FN-ambassadør Emma Watson slår tilbake på massiv kritikk om dobbeltmoral.

HARDT UT: Filmaktuelle Emma Watson blir kritisert av flere for å være femnist, men samtidig vise fram brystene sine. Nå slår stjerna tilbake. Foto:   REUTERS/Mario Anzuoni, NTB scanpix
HARDT UT: Filmaktuelle Emma Watson blir kritisert av flere for å være femnist, men samtidig vise fram brystene sine. Nå slår stjerna tilbake. Foto:   REUTERS/Mario Anzuoni, NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Skuespiller Emma Watson (26) pryder for tida forsida av marsutgaven til magasinet Vanity Fair.

I det tilhørende intervjuet snakker hun om alt fra en nyinnført seflie-nekt til hvorfor hun ikke vil vise fram kjæresten sin, men det er bildene som ble tatt i forbindelse med reportasjen hun nå får oppmerksomhet for.

På ett av bildene, skutt av Tim Walker, stiller 26-åringen i en topp der brystene hennes kommer til syne. Brystvorten er gjemt bak toppen, men det har likevel ikke stoppet kritikerne fra å rette en pekefinger i skuespillerens vei.

Flere hevder nå at bildet strider i mot alt det feministiske arbeidet Watson har lagt til grunn de siste åra, men skuespilleren slår dem hardt ned i bakken.

I et intervju med BBC forteller stjerna at dette er selve grunnen til at vi trenger feminisme.

- Feminisme handler om å gi kvinner muligheter. Det er ikke en pinne man skal bruke til å slå ned på andre med. Det handler om muligheter og frigjørelse. Det handler om likestilling, fortalte hun og fortsatte:

- Jeg vet ikke hva puppene mine har med det å gjøre. Det er veldig forvirrende. De fleste der ute er forvirra. Jeg er ærlig talt ganske lamslått. De sier at jeg ikke kan være feminist og ha pupper, fortalte den vittige stjerna.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer