Gro Hammerseng-Edin:

Fikk fødselstilbud fra mangemillionær

Forteller i ny bok.

SPESIELT TILBUD: I boka «Gode som gull - 30 år med håndballjentene» forteller Gro Hammerseng-Edin om et spesielt tilbud fra en mangemillionær. Her sammen med ektefellen  Anja Hammerseng-Edin . Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
SPESIELT TILBUD: I boka «Gode som gull - 30 år med håndballjentene» forteller Gro Hammerseng-Edin om et spesielt tilbud fra en mangemillionær. Her sammen med ektefellen Anja Hammerseng-Edin . Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Gro Hammerseng-Edin (36) er en av Norges største håndballstjerner gjennom tidene, og har gjennom karrieren blitt tildelt prisene «Årets lagspiller» og «Årets forbilde», samt prisen «Verdens beste håndballspiller».

Gjøvik-jenta har også vært mye omtalt i media.

Fødselstilbud

I boka «Gode som gull - 30 år med håndballjentene», skrevet av tidligere Dagbladet-journalist Stian Haraldsen, forteller hun nå om et meget spesielt tilbud hun mottok:

«– En gang fikk jeg en melding fra en kar som hadde fått tak i telefonnummeret mitt, etter at han hadde sett meg på TV på en Plan Norge-tur i Afrika. Jeg hadde sagt at jeg godt kunne tenke meg å få barn, og han så for seg at vi kunne få barn sammen, og skrev at han var god for mange millioner. Han mente derfor at vi kunne gjøre en deal.

– Du sa nei?

– Ja, jeg gjorde det, jeg syntes ikke det var en særlig god idé.», står det skrevet i boka om håndballjentene.

Forfatter Stian Haraldsen er ikke overrasket over meldingene Gro fikk. Han forteller at flere av jentene han har snakket med i forbindelse med boka, forteller om slibrige tilbud på tekstmeldinger.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer