«Farmen kjendis» 2021:

- Fikk fortalt at han ville banke meg

«Farmen»-konfrontasjonen mellom Espen Thoresen (62) og John Arne Riise (40) blir så ille at sistnevnte forlater kamerateamet. På utsida fortsetter ordkrigen.

DÅRLIG STEMNING: John Arne Riise (40) og Espen Rustad Thoresen (62) ble ikke akkurat perlevenner inne på «Farmen kjendis»-gården. Foto: Alex Iversen / TV 2
DÅRLIG STEMNING: John Arne Riise (40) og Espen Rustad Thoresen (62) ble ikke akkurat perlevenner inne på «Farmen kjendis»-gården. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag var det premiere på den siste utgaven av «Farmen kjendis», der tolv kjendiser skal drive en gård slik den ble drevet for hundre år siden. For tidligere fotballspiller John Arne Riise (40), og komiker og medieprofil Espen Rustad Thoresen (62), blir oppholdet ikke akkurat av det vennligsinnede slaget.

Bakgrunnen for konflikten mellom de to er Riises såkalte «sms-skandale» i 2005, der den daværende Liverpool-spilleren sendte sms-er til flere norske kjendiskvinner, og inviterte dem ut på middag. En venn av Espen Thoresen skal ha vært én av dem som fikk melding.

- Fikk 8000 sms-er

Litt seinere, da komikeren var konfransier på en festival utenfor Bergen, oppga han Riises telefonnummer fra scenen, og oppfordret de mange tusen publikummerne om å sende ham melding.

- John Arne fikk vel cirka 8000 sms-er den dagen. Dagen etterpå våknet jeg opp til en overskrift i Dagbladet eller VG, der det sto at jeg skulle saksøkes for noen millioner kroner, sier Thoresen til Dagbladet.

62-åringen legger ikke skjul på at det, av den grunn, var mer enn spesielt da han traff nettopp Riise inne på Lundereid gård i Kragerø.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer