Vendela Kirsebom fyller 50 år:

Fikk frokost på senga av døtrene - og eksmannen

- Jeg ble veldig overrasket og veldig glad, sier supermodellen.

BLE OVERRASKET: Supermodell og jubilant Vendela Kirsebom (ytterst t.v.) fikk en overraskende start på 50-årsdagen. Døtrene - og eksmannen Olaf Thommessen - stilte opp med frokost og bursdagssang på senga. Foto: Privat
BLE OVERRASKET: Supermodell og jubilant Vendela Kirsebom (ytterst t.v.) fikk en overraskende start på 50-årsdagen. Døtrene - og eksmannen Olaf Thommessen - stilte opp med frokost og bursdagssang på senga. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Torsdag 12. januar er 50-årsdagen til den norsk-svenske supermodellen og tv-profilen Vendela Kirsebom.

I et stort intervju Dagbladet gjorde med henne like før jul, fortalte Kirsebom at hun syntes det var rart å skulle fylle 50 år.

- Jeg trives med livet mitt og jobben. Det begynner å bli ganske «okey» å være Vendela, for det har det ikke alltid vært. Man har vært gjennom sine oppturer og nedturer, for å si det sånn, sier hun i intervjuet, og fortsetter:

- Hvor lenge har man igjen, liksom? Plutselig kan det skje noe. Det er litt rart å føle på at man er nærmere slutten enn begynnelsen, forklarer hun.

- En enorm omveltning

I et personlig innlegg supermodellen har skrevet på bloggen sin i anledning 50-årsdagen, røper Kirsebom at hun faktisk har gruet seg mye til jubileet.

Tobarnsmoren forteller i innlegget at hun har kviet seg litt for å snakke om det «runde tallet».

«I dag fyller jeg femti. Jeg har mange tanker og har stresset mye over dette i lang tid. De to sifrene føles som en enorm omveltning jeg ikke er helt klar for, selv om de ikke er mer enn to siffer. Jeg må innrømme at jeg ikke trives helt med å bli 50 – det er litt vanskelig å snakke eller skrive om det. Jeg har prøvd å unngå henvendelser fra media og fra venner. Det er slitsomt og utrolig rart. Jeg er den jeg føler jeg alltid har vært, bare en eldre variant.»

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer