«Sommerhytta»:

- Fikk fullstendig sammenbrudd

TV-produksjonen måtte settes på vent da Veronica Johansen Rasmussen ikke klarte holde tårene tilbake.

FØLELSESLADET: Veronica Johansen Rasmussen begynte å gråte da hun så familiemedlemmer under finaleinnspillinga. Hun og pappa Kurt klarte likevel å ro seieren i land. Foto: Espen Solli / TV 2
FØLELSESLADET: Veronica Johansen Rasmussen begynte å gråte da hun så familiemedlemmer under finaleinnspillinga. Hun og pappa Kurt klarte likevel å ro seieren i land. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

10. juni ble det klart at det var de store favorittene, far og datter-duoen Kurt Rasmussen (48) og Veronica Johansen Rasmussen (26), som til slutt vant «Sommerhytta» på TV 2.

- Det er egentlig helt sykt. Vi synes fortsatt det er ganske uvirkelig. Det var ikke forventet. Vi hadde en god start, og så utlignet Anna og Jone, og da var vi veldig klar over at det ikke skulle gå veien. Men i finaleuka var det fire-fire, og vi var superfokusert på å ta konkurransene i finaleuka, og det klarte vi. Det tror jeg var helt avgjørende, fortalte Veronica Johansen Rasmussen til Dagbladet da.

Tårene rant

Far og datter skal på det verste ha jobbet opp til 20 timer i døgnet med å pusse opp hytta.

Til Her og Nå forteller de at de på finaledagen derfor var helt utslitt, og at det rant helt over for Veronica da hun fikk øye på mamma Monica og lillebror Vetle, som var blant publikummerne.

– Da vi kom opp på finaleplassen og så at hele familien satt der, fikk jeg fullstendig sammenbrudd. Jeg klarte ikke slutte å gråte. Jeg bare ristet og måtte snu meg vekk. Guri, programlederen, spurte meg om det gikk bra. Jeg svarte: «Jeg kan ikke se på dem». Det var liksom så stort at de var der, og det var veldig mange følelser på én gang. Jeg var veldig nervøs, sier hun til bladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer