Billboard Music Awards:

Fikk hard medfart fra fansen etter dette bildet

- Det er ikke vaginaen min.

I HARDT VÆR: Cardi B fikk kommentarer på bildene fra den røde løperen. Nå tar hun til motmæle. Foto: NTB Scanpix
I HARDT VÆR: Cardi B fikk kommentarer på bildene fra den røde løperen. Nå tar hun til motmæle. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Natt til torsdag ble Billboard Music Awards arrangert i Las Vegas, der flere av verdens fremste artister fikk anerkjennelse for arbeidet sitt i form av både priser og opptredener.

Det stjernespekkede showet inneholdt blant annet opptredener fra Madonna (60), Cardi B (26) og Taylor Swift (29), og i forkant strålte de alle på den røde løperen.

Cardi B poserte på den røde løperen sammen med ektemannen Offset (27), og paret, som trygt kan sies å ha hatt sine opp- og nedturer det siste året, så ut til å være mer forelsket enn noensinne - da de klinte til foran fotografene.

Med et bein godt plassert på ektemannens hofte førte rapperens Cher-inspirerte antrekk til at mange fans mistenkte at hun viste fram litt mer enn planlagt.

Ifølge People mener nemlig flere fans at man kan se 26-åringens edlere deler, noe hun selv har gått ut og avkreftet - i ekte Cardi B-stil.

Backstage kledde nemlig rapperen av seg, og la ut det flere amerikanske medier har beskrevet som en «innføring i anatomi» på Instagrams historiefunksjon.

- For det første, det er ikke vaginaen min. Vaginaen min er her. Det er her jeg fødte datteren min, sa hun og pekte mot underlivet sitt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer