Aurora Aksnes:

Fikk ikke ta med seg blindtarmen hjem

Sangstjerna ble hasteinnlagt på sykehuset.

SE INTERVJU: - Jeg er veldig glad i organer, og synes det er veldig fint, så jeg spurte om jeg kunne få med meg blindtarmen hjem. Det sa artisten Aurora Aksnes da hun gjestes «Skavlan» fredag kveld. Video: TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Stjerneskuddet Aurora Aksnes (22) har utmerket seg stort i musikkbransjen de siste åra. 22-åringen har allerede flere utmerkelser og nominasjoner i bagasjen, og er nominert til Spellemann for «årets musikkvideo» med låta «Queendom» .

Fredag gjester hun «Skavlan», der hun blant annet forteller om året 2016, som skulle vise seg å bli ganske turbulent.

22-åringen beskriver 2016 som et vanskelig år, med over 200 opptredener og mye sykdom - som til slutt endte med akutt sykehusinnleggelse.

Naken på operasjonsbordet

Aksnes ble nødt til å fjerne blindtarmen, samt avlyse de tre siste konsertene i USA som følge av operasjonen.

- Da måtte jeg operere blindtarmen min, som jeg ikke forsto hva var på engelsk, de sa «we have to remove your appendix, miss», også skjønte jeg det ikke, sier hun.

- Så jeg ringte hjem og klokka var fire på natta hjemme, og mamma sa at «dette kommer til å gå fint, det er blindtarmen din, du skal i narkose». Jeg hadde veldig vondt, så jeg syntes det var helt greit.

22-åringen beskriver operasjonen som en fascinerende opplevelse, der hun hørte på musikken sin underveis. Tanken på å ligge naken på bordet mens noen var «inni sjelen hennes» beskriver hun som «helt fantastisk».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer