Ulrikke Brandstorp:

Fikk kjæreste - kastet ut manageren

- Jeg gråt masse den dagen, erkjenner den profilerte «Kompani Lauritzen»-deltakeren.

LYKKELIG PAR: Ulrikke Brandstorp er full av lovord om kjæresten Oskar Nordberg, som hun flyttet sammen med i august. Foto: Privat
LYKKELIG PAR: Ulrikke Brandstorp er full av lovord om kjæresten Oskar Nordberg, som hun flyttet sammen med i august. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Artist og «Melodi Grand Prix»-vinner Ulrikke Brandstorp (25) har i flere uker vært å se også i TV 2-programmet «Kompani Lauritzen». Innspillingen av programmet, som fant sted på høstparten i fjor, kom på toppen av et år som var fylt med prosjekter fra ende til annen.

«Melodi Grand Prix»-seieren førte naturlig nok til harde dager i forberedelsene til Eurovision, som på grunn av coronapandemien til slutt ble avlyst. Rett etter at hun var ferdig med innspillingen i militærleiren i Åndalsnes bar det videre til NRK-programmet «Maskorama».

- Hardt

Som om ikke det var nok ble det ved juletider kjent at hun har fått rollen som Sophie i musikalsuksessen «Mamma Mia», en oppsetning som etter planen skal vises for publikum fra slutten av sommeren av - på Folketeatret i Oslo.

- Det var et hardt år, medgir 25-åringen overfor Dagbladet, og legger til at 2020 var et rart, men også et fantastisk år.

- Ett prosjekt gikk på en måte over i et nytt hele tida. Det startet kjempetøft med at Eurovision ble avlyst, stemmekaoset og alt det der, men det var utrolig stas å vinne Melodi Grand Prix.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.