Ulrikke Brandstorp:

Fikk kjæreste - kastet ut manageren

- Jeg gråt masse den dagen, erkjenner den profilerte «Kompani Lauritzen»-deltakeren.

LYKKELIG PAR: Ulrikke Brandstorp er full av lovord om kjæresten Oskar Nordberg, som hun flyttet sammen med i august. Foto: Privat
LYKKELIG PAR: Ulrikke Brandstorp er full av lovord om kjæresten Oskar Nordberg, som hun flyttet sammen med i august. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Artist og «Melodi Grand Prix»-vinner Ulrikke Brandstorp (25) har i flere uker vært å se også i TV 2-programmet «Kompani Lauritzen». Innspillingen av programmet, som fant sted på høstparten i fjor, kom på toppen av et år som var fylt med prosjekter fra ende til annen.

«Melodi Grand Prix»-seieren førte naturlig nok til harde dager i forberedelsene til Eurovision, som på grunn av coronapandemien til slutt ble avlyst. Rett etter at hun var ferdig med innspillingen i militærleiren i Åndalsnes bar det videre til NRK-programmet «Maskorama».

- Hardt

Som om ikke det var nok ble det ved juletider kjent at hun har fått rollen som Sophie i musikalsuksessen «Mamma Mia», en oppsetning som etter planen skal vises for publikum fra slutten av sommeren av - på Folketeatret i Oslo.

- Det var et hardt år, medgir 25-åringen overfor Dagbladet, og legger til at 2020 var et rart, men også et fantastisk år.

- Ett prosjekt gikk på en måte over i et nytt hele tida. Det startet kjempetøft med at Eurovision ble avlyst, stemmekaoset og alt det der, men det var utrolig stas å vinne Melodi Grand Prix.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer