Henrik Eijsink:

- Fikk kjæreste på nyttårsaften

«Farmen»-vinneren er stormende forelska.

TIL TOPPS: Henrik Eijsink vant høstens «Farmen» etter å ha slått Andrea Rosli i finalen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
TIL TOPPS: Henrik Eijsink vant høstens «Farmen» etter å ha slått Andrea Rosli i finalen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I november i fjor ble det klart at det var Henrik Eijsink (26) som gikk hele veien og og vant «Farmen» på TV 2, etter først å ha slått ut Bente Rabba (54) i semifinalen, før Andrea Rosli (24) kom til kort i den avgjørende kunnskapskonkurransen.

Allerede dagen etter at «katta var ute av sekken», avslørte vinneren til Dagbladet at han har truffet en «hemmelig» flamme, ei han både håpet og trodde at han med tida ville slå seg ned sammen med.

Nå, drøye halvannen måned seinere, har de to omsider tatt forholdet et steg videre.

NYTT «FARMEN»-EVENTYR: Det er klart for nok en sesong av «Farmen kjendis», som har premiere i begynnelsen av 2023. Vis mer

Møttes på «Tinder»

Foreløpig vil Eijsink ikke røpe navnet på hans utkårede. Men:

- Vi er blitt kjærester nå, og det er veldig hyggelig, sier 26-åringen med et smil til Dagbladet.

Han fortsetter:

- Vi definerte forholdet i romjula, eller nærmere bestemt på nyttårsaften. Det ble en fin, veldig fin, kveld.

Paret møttes på sjekkeappen «Tinder». «Farmen»-vinnerens kjæreste er 20 år gammel og bor i Oslo.

FIKK KJÆRESTE: Mange TV-seere trodde kanskje at det skulle bli noe mellom «Farmen»-vinneren og Hanne Mathea Friis. Det skjedde ikke, 26-åringen har nemlig blitt kjæreste med en helt annen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
FIKK KJÆRESTE: Mange TV-seere trodde kanskje at det skulle bli noe mellom «Farmen»-vinneren og Hanne Mathea Friis. Det skjedde ikke, 26-åringen har nemlig blitt kjæreste med en helt annen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

De to møttes for første gang cirka lag ett år siden, og har holdt kontakten siden. Eijsink, som i TV-programmet fikk mye oppmerksomhet for det som for mange så ut som en romanse til meddeltaker Hanne Mathea Friis (22), bedyrer at det ikke var noe mellom ham og det som nå er kjæresten hans, på det tidspunktet.

- Det var først etter at jeg kom hjem fra «Farmen» at vi begge innså hvor mye vi hadde savnet hverandre og at det ble mer seriøst, forteller han.

- Forelsket

- Er du en forelsket mann om dagen, Henrik?

- Ja, jeg er forelsket! Det jeg liker aller best med henne er at mens jeg er glad i trygge rammer, så er hun ganske, ganske annerledes. Hun er mer spontan. Det trenger jeg egentlig, for det gjør livet mitt mer spennende.

Eijsink og kjæresten har allerede rukket å hilse på hverandres familier. Det har vært en utelukkende fin ting, ifølge ham selv.

- Mine foreldre er i hvert fall alltid glad på mine vegne, sier han til Dagbladet.

VANT: Vinneren av «Farmen» 2022 er kåret! Video: TV 2 / Rød Løper. Reporter: Bjørn Ekker. Vis mer

Farmen-vinneren tok med seg ei hytte og en bil etter å ha vunnet reality-programmet. I slutten av desember avslørte han til Se og Hør at han har valgt å selge bilen.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer