Jan Thomas:

Fikk kjeft av eksen etter sjokkregning på mobilspill

Sløste bort tusenvis av kroner på to dager.

PENGESLUK: Jan Thomas har god økonomi, men da det ble oppdaget at han hadde brukt nærmere 5000 kroner på mobilspill på én helg, ble det dårlig stemning på hjemmebane. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
PENGESLUK: Jan Thomas har god økonomi, men da det ble oppdaget at han hadde brukt nærmere 5000 kroner på mobilspill på én helg, ble det dårlig stemning på hjemmebane. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Jan Thomas (52) har gjennom åra etablert seg som en av Norges mest suksessfulle stylister. Tross høy kompetanse på sistnevnte felt, har 52-åringen aldri utropt seg som en mesterhjerne hva angår økonomi - heller tvert om.

Det er også grunnen til at eksmannen og forretningspartner Christopher Mørch Husby (29) har stått som økonomiansvarlig for kjendisstylisten de siste åra.

I teorien kan Husby dermed - på godt og vondt - følge med på alle hans økonomiske bevegelser. I podkasten til Jan Thomas (52) og Einar Tørnquist (36), «Jan Thomas og Einar blir venner», avslører 52-åringen at han nylig «ble tatt med buksa nede».

- Jeg har fått kjeft. (...) Satan, også kjent som min eksmann Christopher, ringte, sier Jan Thomas til rungende latter fra Tørnquist, før han fortsetter:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer