Jennifer Coolidge:

- Fikk ligge med 200 folk

Dette sier «American Pie»-skuespilleren om rollen i dag.

FIKK DRAGET: Jennifer Coolidge snakker om den omdiskuterte filmen. Foto: Picture Perfect / REX / Shutterstock editorial / NTB
FIKK DRAGET: Jennifer Coolidge snakker om den omdiskuterte filmen. Foto: Picture Perfect / REX / Shutterstock editorial / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den 60 år gamle skuespilleren Jennifer Coolidge er kanskje mest kjent for rollen som Stifler sin mor i filmen «American Pie».

Nå åpner hun opp om hvordan det var å være med i den omdiskuterte, men populær filmen fra slutten av 1990-tallet. Det gjør hun i et intervju med Variety.

SULTEN: Den nyskilte tannlegen Leanne markerer seg i «Naked Attraction UK», når hun blir utfordret til å vise hva hun foretrekker å gjøre med en penis. Video: Rød Løper/Discovery+ Vis mer

Her kan hun avsløre at hun fikk en hel del seksuell oppmerksomhet etter å ha spilt en sentral rolle i den frekke komedien.

- Jeg fikk draget på å være en «milf» (En mor man vil ha sex med, journ.anm.), og jeg fikk en del seksuell oppmerksomhet etter «American Pie», sier hun til nettstedet.

FIKK DRAGET: Jennifer Coolridge og Eddie Kaye Thomas i «American Pie». Foto: Moviestore/ REX/ NTB
FIKK DRAGET: Jennifer Coolridge og Eddie Kaye Thomas i «American Pie». Foto: Moviestore/ REX/ NTB Vis mer

I rollen, som ble hennes gjennombrudd, har karakteren hennes en flørt med en klassekamerat av sønnen hennes, hovedpersonen Steve Stifler, som var spilt av Seann William Scott (45).

Coolidge kan røpe at hun fikk flere fordeler etter å ha spilt i den seksuelle komedien.

- Jeg mener, jeg fikk ligge med sikkert 200 folk jeg aldri ville fått ligge med ellers.

UTEN EN TRÅD: Britney Spears vekker oppsikt på Instagram etter dette. Video: Luna Lea. Vis mer

Coolidge har imidlertid ikke bare vært å se på American Pie. I tillegg til å ha spilt i «Legally Blonde», spiller hun også i HBO-serien «White Lotus». I den dramatiske serien har hun en helt annen type rolle - en rolle som sikret skuespilleren hennes første Emmy-nominasjon.

60-åringen har gitt tydelig uttrykk for at hun elsker å ta del i serien, og roser skaperen av serien, Mike White.

- Hvis Mike aldri fikk suksess og vi bare spilte «White Lotus» i et lite teater hvor man betalte ti dollar for å se det, ville det fortsatt vært noe av det beste som har skjedd meg. Fordi det var en dritbra jobb ingen andre trodde jeg kunne gjøre.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer