«Farmen»-Rob:

Fikk mamma i julegave

Den profilerte «Farmen»-deltakeren hadde ikke sett mora på godt og vel fem år. Så sto hun plutselig i stua hjemme i Bergen.

OVERRASKELSE: «Farmen»-Robert fikk seg en skikkelig overraskelse da hans ene datter dro frem årets julegave. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Akkurat nå er jeg og mamma ute på julegaveshopping. Vi går ned «Memory Lane», sier TikTok-stjerne og «Farmen»-deltaker Robert Michael Scott (54) til Dagbladet.

Mot slutten av forrige uke fikk han seg nemlig en overraskelse han sjelden har opplevd maken til. Hele familien satt samlet i stua da Roberts yngste datter Julia (21) røpet at faren allerede nå skulle få årets første julegave. Før han visste ordet av det sto mora Sissy (78) i stua.

- Helt episk

I all hemmelighet hadde Sissy tatt seg fra Boston i USA til Bergen - godt hjulpet av nettopp Julia. Dermed fikk han igjen gitt ikke bare én, men utallige klemmer, til sin kjære mor - som han sist så for drøyt fem år siden.

- Det var helt episk. En fantastisk følelse, og jeg visste ingenting om det! Jeg har prøvd å overtale henne til å komme flere ganger de siste årene, men det har ikke latt seg gjøre. Hun er redd for å reise for langt på grunn av en litt dårlig helse, forteller Robert Michael Scott til Dagbladet, før han fortsetter:

- Da hun steg inn den døra... For meg var dette større enn om det hadde vært Justin Bieber. Det eneste dumme med det, er at jeg aldri noensinne vil få en like fin julegave igjen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.