Elton John:

Fikk marmorpenis av superstjerne

Elton John avslører frekk gave.

BURSDAGSGAVE: Elton John forteller om den frekke gaven han fikk til sin 74-årsdag tidligere i år. Foto: Frank Micelotta / Shutterstock / NTB
BURSDAGSGAVE: Elton John forteller om den frekke gaven han fikk til sin 74-årsdag tidligere i år. Foto: Frank Micelotta / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

Elton John (74) regnes som en av verdens største stjerner, og med den karrieren han har lagt bak seg er det ikke uten grunn.

Ikke overraskende har den britiske sangstjerna håvet inn gode summer på sin over 40 år lange popkarriere. 74-åringen skal være god for over fire milliarder kroner - så man kan trygt si at han sitter godt i det.

Men selv om man er milliardær og mest sannsynlig har alt det man trenger, er det alltid hyggelig å få gaver. Og denne gangen var avsenderen en annen superstjerne. Det melder danske Se og Hør.

- En kjempepikk

Nylig gjestet nemlig John radioprogrammet og podkasten «Carrie and Tommy Show». Der fortalte han om den frekke gaven han fikk fra Ed Sheeran (30) i anledning sin 74-årsdag i mars.

- Til min fødselsdag i år ga han meg en gigantisk marmorpenis, sier «Rocket Man»-sangeren, og legger til:

- Jeg vet ikke om det er fordi jeg har vært en kjempepikk eller hva den betyr. Men den er skikkelig stor, og flott laget.

Uavhengig av om John satte pris på den frekke gaven eller ikke, innrømmer han at marmorpenisen ikke har fått hedersplassen i stua. Det fikk han nemlig ikke lov til av sin ektemann.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer