DRAMATIKK: Torsdag kveld ble Kim Kardashian vitne til at nabolaget hennes sto i fyr og flamme. I hui og hast måtte realitystjerna pakke og evakuere sitt eget hjem. Foto: NTB Scanpix, Instagram
DRAMATIKK: Torsdag kveld ble Kim Kardashian vitne til at nabolaget hennes sto i fyr og flamme. I hui og hast måtte realitystjerna pakke og evakuere sitt eget hjem. Foto: NTB Scanpix, InstagramVis mer

Kim Kardashian:

Fikk én time til å rømme fra branndrama

Kim Kardashians nabolag i full fyr.

Torsdag ble en dramatisk aften for den verdenskjente realitystjerna Kim Kardashian West (37).

Fra sitt eget privatfly, på vei hjem fra promoteringen av sin nye parfyme, ble hun vitne til at nabolaget i Calabasas sto i fyr og flamme.

Det angivelig sjokkerende synet delte Kim deretter med sine millioner av følgere i sosiale medier - med stor bekymring.

SJOKKSYN: Fra privatflyet sitt ble Kim Kardashian vitne til sitt eget nabolag i full fyr. Foto: Instagram
SJOKKSYN: Fra privatflyet sitt ble Kim Kardashian vitne til sitt eget nabolag i full fyr. Foto: Instagram Vis mer

Måtte evakuere

- Be for Calabasas. Landet akkurat, og jeg fikk en time til å pakke sakene mine før jeg måtte evakuere hjemmet mitt. Jeg ber for at alle er i sikkerhet, skrev hun i Instagrams historiefunksjon.

Fra bilen på vei til millionvillaen hun eier sammen med ektemannen Kanye West (41), ble hun også vitne til at flere brannbiler var på vei i hui og hast til den brannrammede området.

MÅTTE EVAKUERE: Da Kim Kardashian landet på bakken fikk hun en knapp time til å pakke sakene og evakuere millionvillaen i det brennende nabolaget. Foto: Instagram
MÅTTE EVAKUERE: Da Kim Kardashian landet på bakken fikk hun en knapp time til å pakke sakene og evakuere millionvillaen i det brennende nabolaget. Foto: Instagram Vis mer

- Nå evakuerer de alle vekk fra sine hjem, sa hun i videosnuttene hun delte på Instagram, ifølge People.

Kim er imidlertid ikke den eneste Kardashian-medlemmet som bor i det fasjonable villastrøket. Ifølge nettstedet spredte brannen seg raskt i nabolaget, noe som gjorde at også Kims søster - Kourtney Kardashian - fikk kort tid til å rømme vekk fra huset sitt sammen med barna.

FILMET ALT: Kim Kardashian filmet dramatikken som utspilte seg, og takket brannvesenet i Los Angeles for innsatsen. Foto: Instagram
FILMET ALT: Kim Kardashian filmet dramatikken som utspilte seg, og takket brannvesenet i Los Angeles for innsatsen. Foto: Instagram Vis mer

Torsdag kveld delte myndighetene opplysninger om brannen på Twitter, som har fått navnet «The Woolsey Fire».

Flere kjendiser rammet

- Woolsey har spredt seg over 80 000 kvadratkilometer med 0 prosent kontroll. Brannvesenet i Los Angeles har gitt ordre om evakuering i alle områder nord for motorvei 101 fra Valley Circle til Lindero Cyn, skrev City of Calabasas.

Også skuespiller og aktivist Alyssa Milano (45), kjent fra blant annet «Charmed», uttalte på Twitter at hun var blant dem som måtte evakuere.

- Jeg måtte akkurat evakuere fra hjemmet mitt som er utsatt for brannen. Jeg tok med meg barna, hundene, pc-en min og mine Dr. Martens-sko, skrev hun.

Det ser imidlertid ut til at det hele har endt bra, i hvert fall Kim Kardashian. Kort tid etter å ha ankommet hjemstedet delte hun et bilde av seg selv og sine tre barn North (5), Saint (2) og Chicago West (ni md.) - som vitner om at alle er i god behold.

Ikke første gang

Dette er ikke første gang kjendiser har måttet flykte fra hjemmene sine i Los Angeles på grunn av brann.

I desember i fjor måtte en rekke stjerner evakuere da det brøt ut en stor skogbrann i samme delstat. Blant andre Paris Hilton, Chrissy Teigen, Lionel Richie, Lea Michele og Chelsea Handler måtte den gang forlate alt de eide for å komme seg i sikkerhet fra flammene.

I 2008 ble blant andre talkshowdronningen Oprah Winfrey (64) evakuert fra sitt luksushjem, etter at en skogbrann brøt ut i det eksklusive området Santa Barbara utenfor Los Angeles.

Brannen, som startet utenfor området Montecito, spredte seg raskt på grunn av sterk vind. På kort tid la brannen over 70 boliger i aske.

En talsmann for Oprah Winfrey bekreftet overfor Fox News den gang at talkshowdronningen ikke befant seg i sin bolig da brannen brøt ut i nabolaget hennes.

Falske rykter

I 2009 var det talkshowdronningen Ellen DeGeneres (60) som skapte overskrifter, da det ble lagt ut bekymringsmeldinger om at stjerna hadde mistet både hus og hjem.

Det hele viste seg imidlertid til å være en stor misforståelse, og DeGeneres så seg nødt til å gå ut med en offentlig uttalelse om at hun ikke hadde blitt hjemløs.

- Et rør i overrislingsanlegget sprakk, og den delen av studioet vårt som ligger nærmest gaten ble oversvømmet. Brannvesenet kom for å sjekke om det var en gasslekkasje. Men det var altså ingen gass, og dermed ingen ild, sa hun den gang.

BRANN: Det brant i store deler av California, og flere av verdens største stjerner sto i fare for å miste alt de eide. Reporter Kjersti Flaa forteller om ødeleggelsene. Video: Kjersti Flaa, NTB scanpix Vis mer Vis mer Vis mer