Prinsesse Kate:

Fikk nei

Prinsessen fikk det ikke som hun ville, ifølge britisk storavis.

VRAKET: Prinsessens forespørsel ble avvist. Foto: Daniel Leal / AP Photos / NTB
VRAKET: Prinsessens forespørsel ble avvist. Foto: Daniel Leal / AP Photos / NTB Vis mer
Publisert

Den britiske storavisa The Telegraph melder at prinsesse Kate (41) hadde sett seg ut en ny privatsekretær, som dessverre valgte å takke nei til jobben. Valget falt på den 51 år gamle Alison Corfield, som for øyeblikket jobber for kjendiskokken Jamie Oliver (47).

Ifølge avisa er bakgrunnen for avslaget at Corfield følte seg ukomfortabel med en såpass profilert stilling, og heller ville forbli «under radaren».

51-åringen er omtalt som en direkte og tøff PR-guru.

Må tenke nytt

Corfield har jobbet for Oliver de siste åtte åra, og har brukt sin ekspertise innen markedsføring og merkevarebygging i arbeidet. Ifølge en kilde elsker hun jobben sin, og er en viktig brikke i kjendiskokkens lag.

- Hun bestemte seg for at hun ville holde en lav profil, og fortsette med jobben hun kjenner så godt i bakgrunnen. Hun ønsket ikke publisiteten som kommer med å jobbe på det nivået for en så profilert institusjon.

Det fører med seg at Kensington Palace nå må tenke nytt og se på andre kandidater som kan fylle rollen som prinsessens privatsekretær.

Sluttet i 2021

Prinsessens forrige privatsekretær, Hannah Cockburn-Logie, jobbet med henne i omtrent to og et halvt år. Hun bestemte seg for å trekke seg tilbake fra rollen i kjølvannet av dronning Elizabeths dødsfall, av private årsaker.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer