Kim Kardashian West:

Fikk panikk før fødselen av North

38-åringen utsatte fødselen to timer for å ta en manikyr.

INNHOLDSRIK DAG: I podkasten «Foodgood: OMFG» forteller realitystjerna Kim Kardashian West om dagen hun fødte dattera North West. Der kommer det fram at hun ba om å få utsatt fødselen av dattera med to timer, fordi hun var nødt til å fikse neglene sine. Foto: NTB Scanpix
INNHOLDSRIK DAG: I podkasten «Foodgood: OMFG» forteller realitystjerna Kim Kardashian West om dagen hun fødte dattera North West. Der kommer det fram at hun ba om å få utsatt fødselen av dattera med to timer, fordi hun var nødt til å fikse neglene sine. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den verdenskjente realitystjerna Kim Kardashian West (38) skaper stadig overskrifter verden over om alt fra bildeblemmer og kritikk, til sine uttalelser. Nå er det nok en gang en uttalelse fra 38-åringen som fanger oppmerksomheten til en rekke medier, deriblant Cosmopolitan.

Realitystjerna er som kjent firebarnsmor til barna North (6), Saint (3), Chicago (1) og Psalm (4 mnd.) De to sistnevnte barna har hun og ektemannen Kanye West (42) fått ved hjelp av surrogatmor.

Seks år gamle North var det første barnet til stjerneparet, og det er nettopp historien om dagen da 38-åringen fødte dattera som vekker oppsikt denne gangen.

View this post on Instagram

Pinky swear we’re besties for life!!!

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Ville fikse bikinilinjen før fødselen

I podkasten til Kardashians nære venn, Jonathan Cheban (45), ved navn «Foodgood: OMFG», deler 38-åringen åpent om de siste timene før fødselen av North i 2013.

I podkasten forteller realitystjerna at hun hadde visse behov hun ønsket å oppfylle før fødselen, og det var ikke akkurat småtteri. Kardashian hadde nemlig et sterkt ønske om å kjøpe med seg mat fra McDonald's, fikse neglene sine og ikke minst ta en bikinivoks.

- Jeg bare: «Jeg trenger en McGriddle (frokost-sandwich, journ.anm.) fra McDonald's», fortalte jeg til Jonathan. Har du noe imot å kjøre meg så jeg kan ta en bikinivoks?, minnes 38-åringen, før Cheban skyter inn:

- Jeg måtte faktisk skvise henne inn i bilen, og dra henne ut av den for at hun skulle vokse bikinilinjen sin.

TOK IMOT DATTEREN SELV: Realitystjerna dro selv ut datteren Penelope, da hun ble født i juli 2012. Video: E! Vis mer

Fikk panikk over neglefargen

Videre forteller realitystjerna at hun og Cheban var nødt til å kjøre i høy hastighet for å bli kvitt paparazziene, og at hun plutselig fikk en telefon fra legen sin som fortalte at hun hadde svangerskapsforgiftning. Dermed var 38-åringen nødt til å føde med det samme.

Kardashian reiste derfor direkte hjem for å møte legen hvor hun igjen fikk beskjed om at hun var nødt til å føde. Men, i stedet for å tenke over det faktum at hun skulle føde sitt første barn, fikk realitystjerna panikk av en helt annen ting.

Den første tanken som streifet 38-åringen var nemlig fargen på neglene. Kardashian forteller at fargen irriterte henne så mye at hun ble nødt til å spørre legen om de kunne utsette fødselen, så hun kunne fikse neglene først.

- Neglene mine var mørke. Jeg var fortsatt i min Linkin Park After dark-fase (neglelakk, journ.anm.) eller burgunderfargede negler. Og jeg tenkte: «Nei, nei. Jeg skal få ei jente. Jeg trenger virkelig fine lyserosa negler før fødselen». Så jeg spurte legen: «Er du sikker på at jeg må føde akkurat nå? Kan du gi meg to timer?», og han bare: «Greit, møt meg om to timer», avslutter 38-åringen.

Mens 38-åringen gjorde seg klar for å føde, var ektemannen Kanye på et helt annet kontinent, nærmere sagt i Sveits. Heldigvis rakk rapperstjerna tilbake igjen akkurat i tide til fødselen - til realitystjernas store lettelse.

DRAMATISK: Det gikk ikke helt som planlagt da Kourtney Kardashian fikk fikset håret sitt før en tilstelning sammen med søsteren Kim Kardashian West. Det forteller de om i serien «Keeping Up With The Kardashians». Video: Hayu via TV2 Sumo Vis mer

Måtte benytte surrogati

Realitystjerna har ved flere anledninger gjort offentligheten kjent med diverse helsemessige utfordringer tilknyttet en ny graviditet.

38-åringen har såkalt forliggende morkake, som ifølge Norsk Helseinformatikk er en tilstand der morkaka helt eller delvis dekker den indre åpningen i livmora - altså den veien barnet skal ut. Tendensen til blødninger vil øke jo nærmere kvinnen kommer termin, ifølge nettstedet.

Derfor falt valget på å benytte seg av surrogati på sine to siste barn, en avgjørelse realitydronninga synes var vanskelig å svelge.

- De som sier eller tror at dette var en kjapp og grei løsning, tar fullstendig feil, fortalte Kardashian overfor kjendisnettstedet Entertainment Tonight.

Det var spesielt mangelen på kontroll, basert på det faktum at babyen faktisk ikke vokste inni hennes egen mage, som plaget 38-åringen den gang.

- Jeg stoler selvfølgelig på kvinnen som bærer fram barnet mitt, men det er følelsen av å vite at du har gjennomført to svangerskap, og så er du plutselig ikke til stede i ditt tredje. Det er utrolig rart og vanskelig - definitivt en mye tøffere erfaring enn jeg trodde. En daglig indre kamp, fortalte hun til nettstedet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer