Bianca Ingrosso legger ned podkast:

Fikk refs - nå bekrefter hun ryktene

Tar et siste farvel med sine trofaste podkast-lyttere.

<strong>LEGGER NED:</strong> Bianca Ingrosso har over sommeren fått refs for å ikke være ærlig om podkastens framtid. Nå innrømmer hun at den legges ned. Foto: NTB Scanpix
LEGGER NED: Bianca Ingrosso har over sommeren fått refs for å ikke være ærlig om podkastens framtid. Nå innrømmer hun at den legges ned. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

At Bianca Ingrosso (24) de siste åra har tatt Sverige med storm er ingen hemmelighet. Hun har blant annet eget tv-program, «Wahlgrens Värld», eget sminkemerke, og én million følgere på Instagram.

Det er derimot ikke det eneste hun har holdt seg opptatt med. Siden november 2017 har hun nemlig også hatt Sveriges største kommersielle podkast sammen med venninna Alice Stenlöf (23), «Alice & Bianca - Har du sagt A får du säga B».

Tidligere i år holdt influenserne også et podkast-show for et utsolgt Globen i Stockholm, noe bare få andre har gjort før dem.

Med over 200 000 unike lyttere hver uke kan man trygt si at duoen er storfavoritter i nabolandet. I 2019 har det kun vært Sveriges Radio som har hatt flere lyttere i sine podkaster de ukene Alice og Bianca har sluppet ny episode.

View this post on Instagram

TISDAG EQUALS WHAAAT???🤨😄 #aliceochbianca

A post shared by Alice Stenlöf (@alicestenlof) on

Refs fra podkast-fansen

I løpet av sommeren har de imidlertid tatt en pause fra podkasten, og fansen har vært alt annet enn fornøyde.

Da svenske Hänt nylig intervjuet 24-åringen innrømmet hun at det trolig ikke ville komme flere episoder - i hvert fall ikke i år.

- Vi er inne i en periode nå der jeg prøver å holde alle jobbene mine litt mindre personlighetsselgende, sa hun da.

ÅPNER OPP: Bianca Ingrosso har slitt med bulimi i flere år, og snakker åpent om det på et besøk hos «Skavlan». Video: TV 2 Vis mer

Med den nye sesongen av «Wahlgrens Värld» rett rundt hjørnet, der hun deler flittig av privatlivet sitt, fikk det fansen til å spekulere på om det faktisk var den egentlige grunnen til at de satt podkasten på pause.

- Kan dere fortelle hva som foregår? Er Bianca og Alice uvenner? Hvorfor har dere slutta med podden?, skrev en bruker på Instagram.

- Uprofesjonelt å ikke gå ut med at dere skal legge ned podkasten. Bare møter alle spørsmål med stillhet. Alle fans dere sier at dere elsker bare driter dere i. Så dårlig stil, skrev en annen.

Nå har derimot podkast-duoen sluppet en ny episode - som tilsynelatende vil være den siste.

I den 88. episoden av podkasten, som har fått navnet «Takk for alt», bekrefter venninnene nå det fansen lenge har spekulert på.

Podkasten har nådd sin slutt, og de tar et siste farvel med sine trofaste lyttere.

- Det er så mye med den her podkasten som har vært utrolig fantastisk og vi har fått så mange muligheter og kjærlighet fra dere som har hørt på. Men vi vil også avslutte på topp, sier Alice i podkasten.

Bianca selv mener det har vært vanskelig å skille jobb og privatliv, og mener hun til tider har følt seg som et nyhetsanker i sitt eget liv.

- Du vet når man ikke kjenner at man engang vil treffe vennene sine, for man ikke orker å prate om problemene sine. Forstå da at jeg ikke orker å prate om det til to millioner mennesker. Alle svensker prater videre om det, så blir det snakkiser og rykter som leder til anklager som ikke stemmer, og man er bare en 24 år gammel menneskelig jente, forklarer Bianca.

Om det vil komme ut nye episoder i fremtiden, holder de derimot fortsatt åpent.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer