Bianca Ingrosso legger ned podkast:

Fikk refs - nå bekrefter hun ryktene

Tar et siste farvel med sine trofaste podkast-lyttere.

LEGGER NED: Bianca Ingrosso har over sommeren fått refs for å ikke være ærlig om podkastens framtid. Nå innrømmer hun at den legges ned. Foto: NTB Scanpix
LEGGER NED: Bianca Ingrosso har over sommeren fått refs for å ikke være ærlig om podkastens framtid. Nå innrømmer hun at den legges ned. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

At Bianca Ingrosso (24) de siste åra har tatt Sverige med storm er ingen hemmelighet. Hun har blant annet eget tv-program, «Wahlgrens Värld», eget sminkemerke, og én million følgere på Instagram.

Det er derimot ikke det eneste hun har holdt seg opptatt med. Siden november 2017 har hun nemlig også hatt Sveriges største kommersielle podkast sammen med venninna Alice Stenlöf (23), «Alice & Bianca - Har du sagt A får du säga B».

Tidligere i år holdt influenserne også et podkast-show for et utsolgt Globen i Stockholm, noe bare få andre har gjort før dem.

Med over 200 000 unike lyttere hver uke kan man trygt si at duoen er storfavoritter i nabolandet. I 2019 har det kun vært Sveriges Radio som har hatt flere lyttere i sine podkaster de ukene Alice og Bianca har sluppet ny episode.

Refs fra podkast-fansen

I løpet av sommeren har de imidlertid tatt en pause fra podkasten, og fansen har vært alt annet enn fornøyde.

Da svenske Hänt nylig intervjuet 24-åringen innrømmet hun at det trolig ikke ville komme flere episoder - i hvert fall ikke i år.

- Vi er inne i en periode nå der jeg prøver å holde alle jobbene mine litt mindre personlighetsselgende, sa hun da.

BLACK WEEK!

Les Dagbladet+ til påske for 139,-

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer