Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Jon Niklas Rønning og Kristine Riis:

Fikk sitt første barn sammen

Komikerparet røper samtidig navnet på sin nye sønn.

BLE FORELDRE: Jon Niklas Rønning og Kristine Riis har fått en sønn. Foto: Tore Skaar
BLE FORELDRE: Jon Niklas Rønning og Kristine Riis har fått en sønn. Foto: Tore Skaar Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kristine Riis (36) og Jon Niklas Rønning (39) er blitt foreldre til en liten gutt. Den gledelige nyheten bekreftes av paret selv overfor Dagbladet.

- Vi er superglade og takknemlige over gutten vi har fått. Han skal hete Charlie Riis Rønning og er fantastisk fin på alle måter, skriver de to i en felles uttalelse.

Den nyfødte gutten er parets første barn sammen. Rønning har sønnen Gabriel (5) fra et tidligere forhold.

- Charlie ble født kvelden 30. april. For oss ble det tidenes natt til 1. mai-fest, bortsett fra at vi byttet ut cava med epidural. Det er veldig koselig for hele familien, ikke minst for Gabriel som er blitt storebror. Han ivrer etter å vise Charlie rommet sitt og resten av verden.

Avslørte graviditeten på tv

Komikerparet avslørte graviditeten da de gjestet NRKs tradisjonelle «Kvelden før kvelden», som ble sendt på tv lille julaften i fjor.

Samtidig røpet de også kjønnet på barnet i magen.

«Mulig vi tok i en smule for å tydeliggjøre budskapet: Det er jul og Kristine og jeg skal ha barn. En gutt som kommer til våren. Vi gleder oss!», skrev Rønning til et Instagram-bilde hvor han og samboeren tilsynelatende poserer som Josef og jomfru Maria.

- Perfekt match

Det var høsten 2017 at Riis og Rønning bekreftet at de var blitt kjærester.

- Vi er sammen, vi er kjærester. Vi har vært venner og kjent hverandre gjennom samme miljø i mange år. Så fant vi ut at det var en perfekt match, fortalte Rønning til Dagbladet den gang.

Kristine Riis er blant annet kjent fra «Underholdningsavdelingen» og suksess-serien «Vikingane» på NRK, og er programleder for «Nitimen».

- Satt på pause

Jon Niklas Rønning gjorde i mange år stor suksess som en del av komikerduoen «Bye og Rønning», sammen med Anders Bye (36), men fortalte til Se og Hør i 2017 at de har tatt en pause.

- «Bye & Rønning» er foreløpig satt på pause, da Anders har valgt å trekke seg unna rampelyset for en periode. Vi er fortsatt verdens beste venner, og jeg er takknemlig for alt vi oppnådde sammen, men foreløpig dyrker jeg egne humorprosjekter og solokarriere, sa han til Se og Hør den gang.

I januar hadde Jon Niklas Rønning premiere på sitt første soloshow, «Jeg reiser alene», på Latter - til strålende anmeldelser.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!