Louise Angelica og John Arne Riise:

Fikk sitt første barn sammen

Ble foreldre til en liten gutt.

BLE FORELDRE: Louise Angelica og John Arne Riise er blitt foreldre til en liten gutt. Foto: Andreas Fadum
BLE FORELDRE: Louise Angelica og John Arne Riise er blitt foreldre til en liten gutt. Foto: Andreas FadumVis mer

I januar kunne den tidligere fotballspilleren John Arne Riise (38) og kona, Louise Angelica Riise (29), fortelle at de ventet sitt første barn sammen.

Det var overfor Se og Hør at førstnevnte bekreftet babynyheten, med følgende melding:

- Vi er vanvittig glade. Dette betyr endeløst mye for Louise og meg.

Nå har den lille gutten meldt sin ankomst. Det bekrefter paret overfor Dagbladet.

- Vi er så ufattelig glade. Det er så stort, sier John Arne Riise til Dagbladet og fortsetter:

- Champions League-seier og 110 landskamper er ekstremt gøy. Barnefødsler er mange divisjoner over det. Jeg er bare lamslått, sier fotballstjernen.

Se dette innlegget på Instagram

Welcome to the world, Colin Riise 💙

Et innlegg delt av Louise Angelica Riise (@louiseangelicariise)

I et innlegg Louise Angelica Riise har lagt ut på Instagram, avslører hun at sønnen har fått navnet Colin.

- Velkommen til verden, Colin Riise, har hun skrevet, etterfulgt av et hjerte.

Det er liten tvil om at paret er i ekstase over babynyheten.

- For en prestasjon. Etter dette er jeg fan av Louise så lenge jeg lever. Nå har jeg fire barn, to jenter og to gutter. Verdens fineste mixed double, sier Riise videre til Dagbladet.

Også den nybakte faren har skrevet om den gledelige nyheten på Instagram.

- Hei verden. Mitt navn er Colin og jeg ble født kl. 11.30 09.08.2019, skriver fotballstjernen til et bilde av seg selv og sønnen.

- En drøm i oppfyllelse

Familieutvidelsen var definitivt etterlengtet. Paret har flere ganger snakket åpent om at de ønsket seg barn sammen og da de var med i TV 2-programmet «Bloggerne», erkjente duoen at de slet med å nettopp oppfylle denne drømmen.

- Jeg har aldri vært mer lykkelig enn jeg er akkurat nå. Vi gleder oss til at små barneføtter skal løpe rundt i det nye huset. Livet får en helt ny start for oss, fortalte Louise Angelica til Se og Hør da de kunngjorde graviditeten.

De nybakte foreldrene har siden den gang delt hyppig bilder av den voksende magen med sine følgere i sosiale medier, og i mars kunne de også røpe at de ventet en liten gutt.

View this post on Instagram

Soon to be parents 💙 #babymoon

A post shared by Louise Angelica Riise (@louiseangelicariise) on

Louise Angelica hadde termin onsdag 31. juli, og da hun var ei uke på overtid kunne hun fortelle til Dagbladet at ventetiden nesten ikke var til å holde ut.

PÅ SYKEHUSET: Tordag ettermiddag la paret ut dette bildet på Instagram. Foto: Instagram / Louise Angelica Riise
PÅ SYKEHUSET: Tordag ettermiddag la paret ut dette bildet på Instagram. Foto: Instagram / Louise Angelica Riise Vis mer

- Det er ikke lett å være tålmodig når man venter på noe så stort og spennende. Det er en prøvelse, sa hun.

- Vi gleder oss helt vilt, og tanken på at jeg er en hel uke over terminen, er nesten ikke til å holde ut, la 29-åringen til.

BABYLYKKE: John Arne og Louise Angelica Riise fikk fredag 9. august en sønn. Vis mer

Nå er altså ventilen over, og ekteparet har fått sitt første barn sammen.

Saken fortsetter under.

Vurderte sterilisering

Mens den lille gutten er Louise Angelicas første barn, har John Arne tre barn fra tidligere forhold. Den tidligere fotballproffen har datteren Ariana Riise (18) fra sitt første ekteskap, og barna Emma (9) og Patrick (7) Riise fra sitt andre.

At den tidligere fotballspilleren nå er pappa for fjerde gang, var ingen selvfølge.

I sin selvbiografi, som han slapp i 2017, erkjente 38-åringen at han vurderte å sterilisere seg etter sin andre skilsmisse. I boka skriver Riise også at han hadde skyldfølelse overfor barna.

- Jeg har mye å ta igjen som pappa. For alle tre. Dette gjelder både Ariana, Emma og Patrik. Jeg elsker barna mine, det må ingen tvile på, og de vet at jeg kommer til å stille opp for dem mer i framtida, har han tidligere uttalt til Dagbladet.

BLE FORELDRE: John Arne Riise giftet seg med oslojenta Louise Angelica i Nordberg kirke våren 2014. Dette er Riises tredje ekteskap. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
BLE FORELDRE: John Arne Riise giftet seg med oslojenta Louise Angelica i Nordberg kirke våren 2014. Dette er Riises tredje ekteskap. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix Vis mer

Da han møtte sin tredje kone i 2012, la han imidlertid tanken om sterilisering på hylla.

«Jeg visste at jeg elsket henne, jeg visste at hun var tjueen, og hun hadde sagt hun ville ha barn en gang i framtida. Jeg husker at jeg avbestilte timen hos steriliseringsklinikken. Vi prøver å få barn, Louise og jeg», skrev han i boka.

Paret forlovet seg julaften samme år, og har siden bodd både i London, Kypros og India, før de flyttet til John Arne Riises hjemby, Ålesund - der tanken var at Riise skulle satse videre på fotballen.

KYSSER: John Arne Risse kysser sin kone Louise Angelica Markussen utenfor kirka. Video: NTB Scanpix Vis mer

Det gikk imidlertid ikke helt etter planen. I juni 2016 ble det nemlig kjent at Riise ga opp fotballkarrieren med umiddelbar virkning.

Slår rot i Tønsberg

Selv om paret ble værende i byen en stund etterpå, ble det i juni 2018 klart at paret ville returnere til Østlandet. I et nytt intervju med Se og Hør fortalte Riise at de hadde fått en ny adresse i Drammen.

- Vi har kjøpt en idyllisk tomt i nærheten av sentrum og elva. Jeg har alltid likt Drammen og Buskerud, sa han den gang.

I starten av juli skrev Dagbladet imidlertid at paret hadde bestemt seg for å vrake boligdrømmen i Drammen og heller slå seg ned i Tønsberg-området. Paret har nylig gått til innkjøp av en 230 kvadratmeter stor luksusvilla på Nøtterøy, til en verdi av nærmere åtte millioner kroner.

Riise-parets nye huskjøp blir for øvrig et av høydepunktene i den kommende sesongen av TV3-programmet «I lomma på Silje», som ledes av økonomiekspert Silje Sandmæl (40).