Tanya Roberts kjæreste:

Fikk sjokkbeskjed: - Er hun i live?

Bond-stjernas kjæreste i harnisk etter sjokknyheten.

SJOKKBESKJED: Tanya Roberts kjæreste brøt sammen etter at han mottok nyheten om at hun var i live, dagen etter dødsbudskapet. Her avbildet i «A View to a Kill» i rollen som Stacey Sutton sammen med Roger Moore i 1985. Foto: Danjaq / Eon / Ua / Koba / REX / NTB
SJOKKBESKJED: Tanya Roberts kjæreste brøt sammen etter at han mottok nyheten om at hun var i live, dagen etter dødsbudskapet. Her avbildet i «A View to a Kill» i rollen som Stacey Sutton sammen med Roger Moore i 1985. Foto: Danjaq / Eon / Ua / Koba / REX / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Søndag kom nyheten om at skuespiller Tanya Roberts, kjent som såkalt Bond-pike i «A View To a Kill» og fra roller som engel i «Charlie's Angels» og i serien «That '70s Show», hadde gått bort.

Nyheten kom etter at stjerna hadde vært innlagt på sykehus etter at hun kollapset i sitt eget hjem 24. desember, etter en tur med hundene sine.

Mandag kom imidlertid kontrabeskjeden; hun var fortsatt i live.

En som allerede hadde rukket å ta inn over seg det feilrapporterte dødsfallet var Roberts mangeårige kjæreste, Lance O'Brien.

GIKK BORT: Sean Connery er død, 90 år gammel. Vis mer

Får sammenbrudd

Han mottok omsider sjokkbeskjeden, noe han gjorde midt under et Zoom-intervju med journalist Steven Fabian fra Inside Edition, som har delt en video av det tårevåte øyeblikket.

Mens O'Brien snakket med journalisten om tapet av Roberts mottok han plutselig en telefon fra sykehuset som forklarte at det hele var en misforståelse og at hans kjære fortsatt er i live.

- Så nå forteller du meg at hun er i live?!, lyder det fra O'Brien.

- Sykehuset sier at hun lever. De ringer meg fra intensiven, forklarer han deretter til journalisten, før han bryter ut i gråt.

Ifølge O'Brian har forvirringen rundt det feilaktige dødsfallet oppstått fordi han som følge av coronasituasjonen ikke fikk lov til å besøke Roberts på Cedars Sinai Medical Center.

DØD: Den kanadisk-amerikanske tv-legenden Alex Trebek er død. Her fotografert i 2013. Foto/video: THE CANADIAN PRESS/Nathan Denette, NTB / AP Vis mer

Søndag fikk han imidlertid lov til å komme for å ta det han trodde var et siste farvel.

- Da hun så meg og jeg var der, åpnet øynene hennes seg. Det føltes bra. Jeg sa: «Hallo, øynene hennes åpner seg». Legene sa til meg at det bare var en refleks, fortsatte han, og la til at sykehuset fortalte ham at det ikke var noe håp for at hun kom til å overleve.

Etter sykehusbesøket ringte O'Brian til Roberts agent og venn, Mike Pingel, og fortalt at han hadde sagt farvel til Roberts, noe manageren tolket som at hun hadde gått bort. Deretter videreformidlet han nyheten.

I SORG: Gitarist Eddie Van Halen er død. Kort tid seinere brøt kona Janie Liszewski tausheten. Her er ekteparet avbildet sammen i 2013. Foto: Tammie Arroyo / NTB. Video: NTB. Reporter: Jeanette N. Vik Vis mer

Alvorlig tilstand

Det var også Pingel som bekreftet at Roberts var i live overfor BBC. Da kom det fram at tilstanden hennes er alvorlig, og at hun skal ha blitt lagt i respirator. Familien sier at det ikke er corona-relatert.

Tanya Roberts vokste opp i New York. Som 15-åring droppet hun ut av skolen. Siden entret hun underholdningsbransjen som modell, før hun begynte å studere skuespill.

I 1974 giftet hun seg med Barry Roberts, som hun holdt sammen med fram til hans død i 2006. Paret fikk aldri noen barn sammen. Etter at hun ble enke fant hun på ny kjærligheten med Lance O'Brian.

BOND-PIKE: Tanya Roberts er blant annet kjent for rollen som Stacey Sutton i «A View to a Kill». Her avbildet i filmen i 1985. Foto: Danjaq / Eon / Ua / Kobal / REX / NTB
BOND-PIKE: Tanya Roberts er blant annet kjent for rollen som Stacey Sutton i «A View to a Kill». Her avbildet i filmen i 1985. Foto: Danjaq / Eon / Ua / Kobal / REX / NTB Vis mer

Ifølge The Sun er de to gift, men har holdt en lav profil. Det er derfor ikke kjent når de to ga hverandre sitt ja.

Hun dukket sist opp på skjermen som skuespiller i 2005.

Som nevnt var Roberts blant annet kjent for sin rolle i «A View To a Kill», hvor hun spilte mot Roger Moore. Moore døde i 2017 av kreft, 89 år gammel.

Han spilte James Bond gjennom sju filmer, og brukte berømmelsen sin blant annet til humanitært arbeid, som gjorde at han ble slått til ridder av dronning Elizabeth.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer