Marianne Friise Antonsen:

Fikk sjokkbeskjeden: - Jeg så julekonserten i fjor som mitt farvel til publikum

Marianne Friise Antonsen forteller åpenhjertig om det siste, tøffe året.

TØFT ÅR: Det er ingen hemmelighet at Marianne Friise Antonsen har hatt et tøft år. Nå forteller hun åpenhjertig. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
TØFT ÅR: Det er ingen hemmelighet at Marianne Friise Antonsen har hatt et tøft år. Nå forteller hun åpenhjertig. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den norske artisten Marianne Friise Antonsen (48) fikk i fjor sommer sjokkbeskjeden om at hun hadde svulst på hjernen.

Den folkekjære artisten gjennomgikk en vellykket operasjon i januar i år, og i et nytt intervju med Fredrikstad Blad forteller hun nå hvordan den tøffe tida har vært.

Tok farvel

Hun er for tida aktuell med julekonsert i Fredrikstad Kirke, som blir hennes første store opptreden etter operasjonen. Samme tid i fjor så hun langt ifra for seg at hun skulle holde julekonsert igjen.

- Jeg så helt klart julekonserten i fjor som mitt farvel til publikum. Da jeg sto der, var jeg skrekkslagen. Jeg hadde en dato å forholde meg til. Datoen for operasjonen. Hva som skjedde etter den dagen, visste jeg ikke. Det var ikke sikkert jeg overlevde, sier hun og fortsetter:

- Og våknet jeg opp, kunne det bli med store skader. Så at jeg også i år skal få holde julekonsert, er en gavepakke uten sidestykke, sier Antonsen i en podkast med Fredriksstad Blad.

Saken fortsetter nedenfor.

Årets konsert ser artisten på som en gave til seg selv, og til tross for at selvtilliten ikke er som den en gang var, vet 48-åringen at hun har publikum i ryggen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer