James Blunt:

Fikk skjørbuk av diett

- Jeg bæsja ut en hel maiskolbe i morges.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den britiske artisten James Blunt (46) er kanskje aller best kjent for hitlåten «You're Beautiful», som tronet øverst på spille- og hitlister verden over i 2005.

Hans egen låttittel kan imidlertid sies å være stikk i strid med hvordan 46-åringen trolig følte seg da han bestemte seg for å endre diett på 90-tallet.

I et nytt intervju i podkasten «Table Manners» med Jessie Ware, avslører sangeren nemlig at han hadde store problemer med helsa, og at dietten, som han startet på for å irritere vennene sine, førte til at han utviklet skjørbuk, ifølge The Times.

Dietten skal ha bestått nesten utelukkende av kjøtt, og var ment for å irritere vennene som var veganere. Det skal ha ført til at 46-åringen etter to måneder måtte søke legehjelp.

- Levde på kjøttdeig

Hendelsen skal ha inntruffet da Blunt studerte til å bli romfartsingeniør ved universitetet i Bristol på midten av 90-tallet, og var ment for å bevise sin maskulinitet for klassevennene, der store deler var kvinner.

Ifølge han selv skal det ha vært 170 kvinner og bare tre menn i sosiologi-klassen, der de aller fleste av kvinnene var vegetarianere eller veganere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer