Svensk «Unge mødre»-deltaker:

Fikk tvillinger med to ulike fedre

- Det var en tøff beskjed å få.

UNG MOR: Niffi Sjöberg blir snart å se på svenske tv-skjermer. Nå deler hun en noe uvanlig historie fra sitt liv. Foto: Johnny Wollin / Viafree
UNG MOR: Niffi Sjöberg blir snart å se på svenske tv-skjermer. Nå deler hun en noe uvanlig historie fra sitt liv. Foto: Johnny Wollin / Viafree Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

27. februar går startskuddet for femte sesong av suksesserien «Unga mammor», som er Sveriges svar på «Unge mødre», på svenske Viafree.

En av årets deltakere er 23 år gamle Niffi Sjöberg, som har et tvillingpar på to år - og en helt ekstraordinær historie.

Da Sjöberg ble gravid med tvillingene, var hun fullt klar over at det fantes to mulige fedre til de to små hun hadde i magen. Hun hadde nylig gjort det slutt med ekskjæresten - samtidig som hun fant kjærligheten på ny.

Dette bidro til at hun var usikker på hvem som var faren til tvillingene hun gikk svanger med.

Fikk sjokk

Etter to måneders ventetid og to DNA-tester, kom imidlertid sjokkbeskjeden. De to tvillingene hennes hadde forskjellige fedre, noe hun syntes var en svært tøff beskjed å få.

- Jeg var forberedt på at det kunne være en mulighet, men jeg hadde aldri trodd at det kunne skje. Jeg ble sjokkert, sier Sjöberg til Dagbladet.

23-åringen forteller at det var vanskelig for henne å få beskjeden om at tvillingene hadde ulike fedre, og at de to potensielle fedrene måtte gjennom flere tester før de kunne fastslå hvem som var barnas riktige fedre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer