Janice Dickinson:

Fikk voldsom kritikk: - Skuespill

Den tidligere supermodellen svarer på kritikken.

I HARDT VÆR: Janice Dickinson var ikke fremmed for å slenge med leppa da hun var dommer i «America's Next Top Model». Foto: Nick Ut/AP Photo/NTB
I HARDT VÆR: Janice Dickinson var ikke fremmed for å slenge med leppa da hun var dommer i «America's Next Top Model». Foto: Nick Ut/AP Photo/NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Tidligere supermodell og dommer i «America's Next Top Model», Janice Dickinson (67), var i sin tid ikke redd for å si hva hun egentlig tenkte om de kvinnelige deltakerne.

Dickinson var nemlig blant dommerne som ble kjent for å komme med syrlige stikk til deltakerne, og ga støtt og stadig urovekkende tilbakemeldinger om kroppene og utseendet deres, skriver blant andre danske Ekstra Bladet.

Programmet, som er skapt av ingen ringere enn Tyra Banks (48), har høstet mye kritikk i sosiale medier de seineste åra. Blant annet for å fronte «fat-shaming», rasisme og for å glamorisere spiseforstyrrelser.

- Det var skuespill

Nå får spesielt Dickinson gjennomgå på TikTok, hvor flere av hennes mest kontroversielle øyeblikk har blitt delt, for å sette lys på kulturen deltakerne ble utsatt for under konkurransen.

67-åringen har nå respondert på kritikken, etter at hun nylig tok til Instagram for å svare på en rekke spørsmål, blant annet om hun angrer på noe fra programmet:

- Ehm nei. Det var skuespill, og sånn er det, svarte Dickinson, og fulgte opp i kommentarfeltet:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.